Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Forsknings og fiskeevent i Kattinge Vig

Tidspunkt: lørdag d. 3. oktober 2020 kl. 08:00 - søndag d. 4. oktober 2020 kl. 16:00

Kattinge Værk

Lørdag og søndag den 3. - 4. oktober kl. 8 -16

Så kan du glæder dig til et helt unik fiskeevent i Kattinge Vig. Seniorforsker Niels Jepsen fra DTU Aqua, vil undersøge skarvens indvirkning på havørredens i størrelsen på ca. 25- 40 cm. Der skal fanges ca. 100 fisk og en stor del af disse bliver udstyret med en radiosender. Efterfølgende skal et fly opsamle signaler fra fiskene og lokalisere hvor disse er. Det er et EU støttet projekt.

Så kan du glæder dig til et helt unik fiskevent i Kattinge Vig. Seniorforsker Niels Jepsen fra DTU Aqua, vil undersøge skarvens indvirkning på havørredens i størrelsen på ca. 25- 40 cm. Der skal fanges ca. 100 fisk og en stor del af disse bliver udstyret med en radiosender. Efterfølgende skal et fly opsamle signaler fra fiskene og lokalisere hvor disse er. Det er et EU støttet projekt.

Indsamling af plast/affald!

I forbindelse med gennemførelse af fiskeevnten, vil vi sætte fokus på plastforurening ved fjorden. Alle lystfiskere der deltager, vil efter endt fiskeri samle plast på vejen hjem.

Efter tilmeldingen vil du modtage en nærmer instruks omkring tild og mødested.

Del arrangementet på de sociale medier:

Standardbilletter

DKK 0,00