Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Mød naturen - lær at fiske

Tidspunkt: tirsdag d. 17. marts 2020 kl. 19:00 - tirsdag d. 17. marts 2020 kl. 21:00

ROLK's klubhus

Begynd at fiske er møntet på dem der gerne vil begynde at fiske. Det kan være børn/unge mennesker, som måske har prøvet at fiske et par gange og nu gerne vil lære lidt mere om det at fiske. Det kan være voksne/ældre, som aldrig har fisket eller hvor det bare er rigtig mange år siden de har fisket og som gerne vil lære noget om nutidens fiskemetoder, grej mv. Endelig kan det være den enlige forældre, hvis barn gerne vil ud at fiske, men hvor forælderen bare ikke ved, hvordan det kan gribes an.

Kursuset er bygget op i 5 moduler, hvor de 2 første foregår som foredrag/undervisning i et undervisningslokale, mens det tredje er ude på en græsmark, hvor der er plads til at kaste med en fiskestang. Endelig sluttes af med 2 moduler, hvor vi prøver praktisk fiskeri, som krydderes med en naturvejleder, der kan guide en tur på ”rov”.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 125,00