Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Fluefiskeri i hele "verden"

Tidspunkt: tirsdag d. 6. marts 2018 kl. 19:00 - tirsdag d. 6. marts 2018 kl. 21:30

Restaurant Store Børs

20 deltager(e)

Rene? Gerken, vil komme og holder et foredrag om fiskeri i "hele verden". Han vil med film og billeder fortæller levende om sine egne rejser, rejser som rejseleder og som professionel guide. I vil blive taget med til det tropiske fiskeri i Mexico, havørredfiskeriet i Argentina, striped bass fiskeri på Cape Cod I USA, laksefiskeri i Alaska, steelheadfiskeri i Canada og videre til ørred/stalling og laksefiskeri i Europa. Disse destinationer er bare nogle af de steder han vil fortælle om, samt i får et indblik i en professionel guides hverdag. 

Rene? lever i dag af at arbejde med salg af fiskerejser, fiskegrej, foredragsholder, guidning og som underviser inden for fluekast. Se www.renegerken.com og www.fiskerejser.dk

Skabelon for event med én billettype.

Det kan defineres, hvad billetten koster, hvor mange billetter, der udstedes til salg i alt og hvor mange billetter, der kan købes i hver enkelt transaktion.

Del arrangementet på de sociale medier:

Billetter

DKK 75,00