Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Guidet tur om vandløbets ”hemmelighed”

Tidspunkt: søndag d. 6. december 2020 kl. 11:00 - søndag d. 6. december 2020 kl. 14:00

ROLK´s Klækkehus

I ROLK har vi gennem mange år arbejdet med udvikling af vores havørredbestand, et arbejde som er meget omfattende. Klækkehuset, udlægning af gyde/skjulesten, udsætning af fisk samt forskningsforsøg med DTU Aqua, osv.

Du har sikkert hørt udtryk som: Gydebanker, smolt, strygning af fisk, design af vandløbet, smoltifikation, restaurering af vandløb, osv.

Vandløbet rummer en masse spændende fortællinger fra æg til ørred. ROLK vil gerne invitere dig/jer på en guidet tur, hvor du kan se vores klækkehus, opleve fortællingen af disse begreber ved vandløbet og hvor vi måske oplever en gydende havørred. ROLK’s formand Uffe, er sammen med hjælpere klar til at guide dig igennem denne spændende fortælling om vandløbet.

Vi slutter turen af med at ROLK er vært ved grille pølser/brød ved klækkehuset og der er også forfriskninger. Det er gratis at deltage i arrangementet.

Dato:  Søndag, den 6. december

Tidspunkt: kl. 11 - 14

Mødested: Kongemarken 34, 4000 Roskilde:  

Praktisk information: Støvler og varmt tøj.

Det er gratis at deltage.

Deltager

DKK 0,00