Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

”Lystfiskeri i det lokale” – v. Gordon P. Henrikse

Tidspunkt: tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 18:00 - tirsdag d. 15. januar 2019 kl. 18:00
84 deltager(e)

Skabelon for event med to billettyper.

”Lystfiskeri i det lokale” – v. Gordon P. Henriksen

I prisen er en lækker ret fra den Vietnamesiske /Street Food restaurant AnNo i Roskilde. Herudover er der en øl fra Herslev Bryghus inkluderet i prisen.

Gordon er bosat opvokset i Lejre og har erfaringer været på utallige ture i det midtsjællandske. Denne aften fortæller Gordon om alt det som lokalområdet har at byde på når det gælder lystfiskeri – og deler ud af nogle af sine yndlingspladser og fiskeanekdoter. Vi kommer ind på alle de vigtigste arter og fiskeri året rundt. Emner vil bl.a. dække ferskvandsfiskeri og Put & Take fiskeri i Roskilde områdets P&T-søer. Når det gælder Roskilde og Isefjorden kommer vi bl.a. ind på konkurrencen ”Fjordlandet Open”, hvordan du laver din egen ”Sol over Lejre” og stedet kendt som ”Hullet i Herslev” som både kan byde på sild, makrel og meget andet. Fjordens mange havørredpladser bliver gennemgået og vi kommer også ind på mulighederne ved fx Munkholmbroen og havnene. Der er både fokus på de muligheder der ligger i fiskeri fra båd, flydering og kajak men især alle de steder der er lige til at ”gå til”.

Der bliver også en gennemgang af grej og delt ud af tips og tricks til at fange de forskellige arter og bliver vist masser af klip optaget i området fra bl.a. Nak & Æd, FISKEguiden, Fiskemissionen og Fisketegn.

Efter denne informative og underholdende aften vil man helt sikkert være godt klædt på til en lang række fiskeoplevelser i lokalområdet.

Foredragsaftenen arrangeres af ROLK med støtte fra Havneforum og i samarbejde med  Fishing Zealand.

 

Foredrags billet

DKK 110,00

ROLK juniorer

DKK 75,00