Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Stand up padle-eventyr

Tidspunkt: fredag d. 7. juni 2019 kl. 12:00 - søndag d. 9. juni 2019 kl. 18:00

Vælg mellem to luksuspakker:

SUP eksklusiv

Kom med os ud en aften på en luksus padleoplevelse på de lokale søer, hvor vores instruktører lærer dig den rigtige måde at håndtere en SUP på.

Bagefter tager vi på en sjov padletur ud i naturen på søen i aftenens stilhed.

Vi afslutter aftenoplevelsen ved vores “SUP SHACK”, hvor vi slapper af i SUP LAKELANDS vildmarksbad. Vi nyder håndlavede chokolader, boblende champagne og god musik.

Morgenens magiske stilhed

Efter introduktioner og morgenkaffe lærer vores ASI instruktører dig den rigtige måde at SUP på, og så tager vi dig med på en sjov padling tur for at opleve den specielle ro om morgenen.

Når vi er færdige med at padle, vender vi tilbage ved vores ‘SUP SHACK’, hvor vi slapper af i SUP LAKELANDS vildmarksbad efterfulgt af morgenmad, frisk juice, te og kaffe.

Vil du opleve mere?

Du får 5 værdikuponer til festivalens øvrige aktiviteter, så der er rig mulighed for at få flere skønne natur og friluftsoplevelser.

 

Læs mere om luksuspakkerne på outdoorfestivalen.dk

Del arrangementet på de sociale medier:

Morgenens magiske stilhed DKK 899,00
SUP EKSKLUSIV DKK 999,00