Hyggelig fællesspisning
Aarhus Mad & Marked og Outdoorfestivalen inviterer i år til hyggelig fællesspisning a la pinsefrokost for alle deltagere, gæster og andre interesserede.
Her får du rig mulighed for at stifte nye bekendtskaber over et godt måltid, pleje eksisterende relationer, møde dine meddeltagere og konkurrenter og lade batterierne op til nye aktiviteter.
Konceptet er bygget op omkring en filosofi om, at mad er et universelt sprog, vi alle snakker, og at vi gennem mad kan finde fællesskab i fremmedhed.
Menuen til årets pinsefrokost er udarbejdet af de to michelin-kokke, Mikkel Kjølhede og Nicolas Min Jørgensen, som står for lokal og økologisk forårsmad udarbejdet i samarbejde med Gothenborg © og Sommergrønt ©.
Hele herligheden kommer til at foregå i Outdoorfestivalens store tipi.
Økologisk grillet Gothenborg-kylling i krydret sauce med fladbrød
Økologisk perlebyg med masser af urter og syltet citron
3 slags grøntsagsdip og grønne salater på toppen
Menuen er med forbehold for ændringer