Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Golf

Tidspunkt: fredag d. 7. juni 2019 kl. 12:00 - søndag d. 9. juni 2019 kl. 18:00
Registrering slutter fredag d. 7. juni 2019 kl. 11:59

Hvad enten du er begynder eller øvet, så har vi en temapakke til dig. Prøv Danmarks kommende “Made in Denmark Challenge Tour-bane” eller få en grundig introduktion til golf af Ry Golfklub

Golf weekend-kursus for øvede

Er du vild med golf? Så brug din pinseweekend på Danmarks kommende “Made in Denmark Challenge Tour-bane”.

Vi tilbyder en 25 minutters TrackMan-lektion samt dobbelt Teetime. Sammen med golfen følger der lørdag aften en solid aftensmad fra en af festivalens streetfood-boder og en fadøl fra Skanderborg Bryghus.

Vi starter lørdag formiddag med en TrackMan-lektion, der primært foregår på driving range med træning af svinget. TrackMan vil give dig og din træner perfekte betingelser for at analysere golfsvinget og herefter lave de rigtige ændringer mod et bedre sving.

Golf for nybegyndere

Om formiddagen gennemgås brugen af golf-jern samt putning i en 25-minutters introduktion til golf. De nyerhvervede færdigheder vil derefter kunne udfoldes på 9-hullers Pay & Play-banen.

Om aftenen er der en solid aftensmad fra en af festivalens streetfood-boder og en fadøl fra Skanderborg Bryghus.

 

Læs mere om temapakken på outdoorfestivalen.dk

Del arrangementet på de sociale medier:

Golf for nybegyndere DKK 480,00
Golf weekend-kursus for øvede DKK 960,00