Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Centimeter Maraton

Tidspunkt: lørdag d. 8. juni 2019 kl. 09:30

Centimeter Maraton er et løb for alle børn i alderen 2-10 år og deres forældre eller bedsteforældre, som har til formål at give hele familien en god og aktiv oplevelse samtidig med, at du som deltager støtter et godt formål.

Det koster 2 aktivitetsbilletter at deltage i løbet. Prisen pr aktivitetsbillet er 70-75 kr alt efter, hvor mange du køber.

Frisk luft, sjov og sved på panden er hovedingredienserne i børneløbet, som arrangeres af Børneulykkesfonden og Rasmus Klump i samarbejde med Continental, Madame Butterfly og DGI. Ruten på 42.195 centimeter giver børnene mulighed for at løbe deres helt egen maratondistance, akkurat som de har set de voksne gøre det. Og hvor sejt er det ikke lige at kunne kalde sig maratonløber?

Derfor afvikles børneløbet også på vaskeægte maratonmanér med fællesopvarmning, start- og målportal samt uddeling af løbsnumre/klistermærker, refleksveste med Rasmus Klump, polkaprikkede løbstasker, diplomer og seje guldmedaljer med Rasmus Klump til alle deltagende børn.

Efter løbet vil der være vand og økologiske fuldkornstave fra Madame Butterfly til de seje maratonløbere.

Efter løbet vil der også være mulighed for at få taget billeder med Rasmus Klump, så man kan forevige øjeblikket.

Overskuddet fra løbet går ubeskåret til Børneulykkesfondens forebyggende arbejde. Du kan læse mere om Børneulykkesfondens projekter her

 

Pildskader og Gøjer

Centimeter Maraton er opdelt i 2 kategorier af løbere: Pildskadderne, som er dem, der løber i selskab med en voksen, og Gøjerne, som er de løbere, der kan klare turen på egen hånd i selskab med alle de andre børn.

Det er helt op til dig, om du vælger at løbe sammen med dit barn som en familieaktivitet, eller om du lader børnene om løbeturen og i stedet står klar med heppeflag og rosende ord, når dit barn krydser målstregen. Alle kan løbe med og skulle turen være for lang for de små ben, er I velkomne til at løbe/gå ruten med klapvogn.

 

Tidsplan

9.30 Kom og få udleveret dine ting til løbet
10.45 Vi varmer op!
11.00 Vi løber!

 

Køb ekstra aktivitetsbilletter med rabat

Køb aktivitetsbilletter til de mange spændende aktiviteter på Outdoorfestivalen. Jo flere aktivitetsbilletter du køber, jo billigere er de:

Prisinterval 1:  1-5 aktivitetsbilletter 75,- kr pr stk  
Prisinterval 2:  6-10 aktivitetsbilletter 70,- kr pr stk  - spar 7%

 

Læs mere om aktivitetsbilletterne på outdoorfestivalen.dk

Del arrangementet på de sociale medier:

Centimetermaraton DKK 120,00