Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Stadepladser til høst- og julemarked 2017

Registrering slutter lørdag d. 30. december 2017

Andelslandsbyen afholder hvert år to store historiske markeder fyldt med aktiviteter og oplevelser for hele familien. Begge markeder har haft støt stigende besøgstal gennem årene. I 2016 var der 5.234 gæster til Høstmarkedet og 9.259 gæster til Julemarkedet.

Til begge markeder er mange markedsboder med et bugnende udvalg af kvalitetsvarer en vigtig del af stemningen. Men markederne er også del af et større arrangement, hvor Andelslandsbyen med levendegørelse og publikumsaktiviteter fortæller om høst- og juletraditioner i 1940’erne.

Og det er vigtigt, at markedsboderne indgår som en del af den samlede fortælling.

Derfor har vi opstillet nogle retningslinjer for bodholdere, som sikrer at vi i fællesskab kan skabe den unikke stemning for markederne, samtidig med at I som bodholdere har mulighed for at stille med et attraktivt varesortiment.

OBS! Såfremt din bod ikke lever op til vores krav, forebeholder vi os ret til at annullere din booking og refundere din betaling.

 

Brugskunst

 • Varerne skal være af egen produktion og af godt håndværk. Og meget gerne i materialer og design, som afspejler eller tager udgangspunkt i 1940’erne.
 • Bodholdere kan efter aftale sælge andres produkter. Andelslandsbyen skal være bekendt med producentens navn.
 • Bodholdere kan efter aftale sælge de materialer, som indgår i produktionen af de solgte varer, fx garn.
 • Virksomheder (butikker) med cvr.nr. kan efter aftale supplere deres udbud i boden med andre varer fra deres normale sortiment, såfremt de afspejler eller tager udgangspunkt i 1940’erne.

Vintageprodukter

 • Virksomheder med cvr.nr. kan efter aftale sælge vintageprodukter inden for indbo og beklædning, som stammer fra perioden op til 1960.

Moderne kvalitetsprodukter

 • Virksomheder med cvr.nr. kan efter aftale sælge moderne kvalitetsprodukter, som refererer til andelstidens produkter, materialer el.lign. , fx tweedkasketter.

Madvarer

 • Produkterne skal være af egen produktion/avl. Eller det skal være specialprodukter, fx portvin.
 • Bodholdere kan efter aftale sælge andres produkter. Andelslandsbyen skal være bekendt med producentens navn.
 • Bodholdere kan efter aftale sælge de materialer, som indgår i produktionen af de solgte varer, fx mandolinjern og krydderier.
 • Virksomheder (butikker) med cvr.nr. kan efter aftale supplere deres udbud i boden med andre varer fra deres normale sortiment.
 • Salg af mad til fortæring i Andelslandsbyen kun efter aftale. Frugt og snackgrøntsager må sælges uden forudgående aftale.

 

 

Alle bodholdere skal i forbindelse med tilmelding lave en beskrivelse af varegrupper, som de ønsker sælge, samt sende billeder af eks. på deres varer.