Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

30 timers yoga-teknik

Tidspunkt: onsdag d. 8. august 2018 kl. 09:00 - søndag d. 12. august 2018 kl. 16:00

OM ARRANGEMENTET

30 timers Yoga-Teknik kursus med Michael Bjerrum.

Kom til 5 dages intensiv træning, hvor der vil blive nørdet Asana teknik og dyrket rigtig meget yoga.

Du vil lære effektive principper, som kan bruges til fordybelse og til at udvikle din yogapraksis. Der vil også være fokus på, hvordan du bruger teknikkerne til at gøre yogaen mere terapeutisk på det fysiske plan, så du undgår skader og kan analysere dig frem til, hvorfor en skade muligvis er opstået.

Yogateknikkerne vil blive flettet sammen med en grundig anatomisk forståelse, så du kommer ind bagved og forstår, hvorfor principperne virker så kraftfuldt.

Min egen oplevelse når jeg bruger teknikker er, at stillinger føles mere levende og kraftfulde og stillingerne bliver pludselig nemmere at udføre. Det er også min erfaring med de elever jeg arbejder med, at de bliver stærkere, smidigere og får øget kropskontrol.  

Kurset er for dig, som elsker at nørde de små detaljer og gerne vil udvide din fysiske praksis. Det kan være du har taget en 100 eller 200 timers yogalæreruddannelse og føler, at du mangler noget mere teknik, som du også kan dele med dine elever bagefter. Det er dog ikke noget krav, for at deltage, at du er yogalærer.

Programmet vil ser således ud (tidspunkterne er ens alle dage):

Kl. 9.00-12.00: Teori og praksis

Kl. 12.00-13.00: Frokostpause

Kl. 13.00-16.00: Teori og praksis

 Hver lektion starter med 1 times teori om et emne eller et princip. Derefter kommer den fysiske praksis, som er designet til at arbejde den nye viden ind i kroppen.

 

PRAKTISK INFO:

DATO: 8.-12. august

TIDSRUM: 09.00-16.00

PRIS: 3750 kr.

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 3.750,00

+ gebyr DKK 23,75