Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Yoga og livet - 24 timers fordybelse

Tidspunkt: fredag d. 26. oktober 2018 kl. 10:30 - søndag d. 28. oktober 2018 kl. 17:30
Registrering slutter torsdag d. 25. oktober 2018 kl. 10:29

Simon har tilbudt dette kursus to gange tidligere, og begge gange blev der lynhurtigt udsolgt. Så nu gentager vi succesen og tilbyder igen “Yoga og livet” med Simon Krohn. Kurset består af tre intense dage og et efterfølgende fire-ugers forløb med hjemmearbejde, hvor Simon personligt vil læse og give feedback på dit hjemmearbejde.

Datoer og tidspunkter:
Fredag den 26. oktober kl. 10.30-17.30
Lørdag den 27. oktober kl. 8.30-17.30
Søndag den 28. oktober kl. 8.30-17.30

Det får du ud af kurset:
Yoga har potentialet til at røre dig dybt og transformere dit liv. Desværre er det let at fare vild i yoga, og stort alle negative mønstre, som du tumler med i dit liv, kan snige sig med ind på yogamåtten. Hvis du er kontrol-freak, kan du sagtens blive en ”yoga-kontrol-freak”, og hvis du er lidt for optaget af at få succes, finder du formentlig hurtigt dig selv i en stræben efter at blive en ”yoga-succes”. Pointen er ikke at pege fingre, for det sker for os alle sammen, at vi farer vild i vores mønstre. Det store spørgsmål er: Er du træt nok af dine negative mønstre til, at du vil gøre noget ved det?


Hvis du oprigtigt ønsker at lade din yogapraksis få dyb, positiv betydning i dit liv, så bliver du nødt til at kigge helt ærligt på dig selv, dit liv og dine mønstre, og du bliver nødt til udfordre dig selv til at prøve noget nyt. Dette kræver både mod og dedikation, men det er højst sandsynligt umagen værd.

”Yoga og livet” tager udgangspunkt i oldgammel indisk model, der beskriver, hvordan lidelse opstår. Du vil blive undervist i denne model og guidet til at bruge den til at finde og forstå uhensigtsmæssige mønstre i dit liv. På den baggrund skal du afprøve en række traditionelle yogastrategier, der har til formål at frigøre dig fra disse mønstre. Efterfølgende skal du arbejde med modellen og strategierne på egen hånd, for det er først derhjemme i din hverdag, at indsigterne får mulighed for at slå rødder.

Dette er ikke et ”Kom og bliv lykkelig”-kursus. Den indiske visdom anbefaler dig at se dit liv direkte i øjnene og slutte fred med dig selv og dine mønstre. Med denne relation til dit liv har du bedre mulighed for at navigere i mønstrene, så du ikke længere bliver taget (så meget) til fange af dem. Det er spændende, udfordrende og særdeles effektfuldt.  

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du altid velkommen til at skrive til info@nor.house.

Om Simon Krohn
Simon Krohn er uddannet yogalærer og certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er forfatter til den anmelderroste bog "Nærmere Noget" og  cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi. Simon har undervist i yoga og meditation i mere end 15 år og er én af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere.

Læs mere om Simon på www.mindyourself.dk. 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 3.850,00

+ gebyr DKK 24,25