Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Skru op for yogaeffekten - 3 timers yogaworkshop

Tidspunkt: lørdag d. 9. december 2017 kl. 10:00 - lørdag d. 9. december 2017 kl. 13:00
Registrering slutter fredag d. 8. december 2017 kl. 09:59

Hvad laver du egentlig, når du først er kommet ind i yogastillingerne? Det er klart, at yogastillingerne giver en effekt, men størstedelen af yogaens effekt udspringer af det, du laver, mens du udfører stillingerne. Det er gennem disse handlinger, at yogaens strækøvelser får mulighed for at røre dig.

På denne underholdende tre-timers workshop vil Simon Krohn give en simpel – men kraftfuld – opskrift på, hvordan du kan fylde stillingerne med liv og få betydelig mere ud af din yogapraksis.

Hvis du kan lave en solhilsen uden problemer, kan du sagtens deltage. Det vigtigste er, at du er indstillet på at lege og på at blive udfordret undervejs.

Hvis du har spørgsmål til kurset, er du altid velkommen til at sende en mail til info@nor.house.

 

Om Simon Krohn:

Simon Krohn er uddannet yogalærer. Han har undervist yoga og meditation i 16 år og er en af Skandinaviens mest efterspurgte yogalærere. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Simon er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og er desuden efteruddannet i kropsterapi. Han har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent.

Læs mere om Simon på www.mindyourself.dk.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere (UDSOLGT)

DKK 350,00

+ gebyr DKK 6,75