Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Intimitet - følelsesmæssigt og fysisk

Tidspunkt: lørdag d. 3. november 2018 kl. 09:00 - lørdag d. 3. november 2018 kl. 15:00

Mange af os længes efter mere intimitet, nærvær og nydelse i vores liv. Samtidig kan det være svært og sårbart, og mange kæmper med det i relationen til sig selv eller sin partner.
Sammen vil vi skabe et trygt rum til at undersøge, hvordan tabuer, klicheer, myter, overbevisninger, smerte og skam i forhold til vores følelser og seksualitet har betydning for intimiteten, vores relationer og krop, samt  hvordan vi sætter os selv fri og skaber mere af det, vi længes efter.

Du vil på workshoppen blive klogere på, hvor dine begrænsninger og blokeringer er i forhold til intimitet samt modtage støtte fra mig, gruppen og de konkrete redskaber, vi arbejder med på workshoppen til at komme videre.

Efter workshoppen vil have mulighed for at skabe mere intimitet i dit liv, på de planer du længes efter, om det er følelsesmæssigt eller fysisk.

Kom uanset om du er mand, kvinde i forhold eller single.

Jeg glæder mig til at møde dig/jer.

Læs mere om Tanja på:  https://liveinbalance.dk/om-tanja/

"Tanja opbygger med sin dejlige personlighed, sit vise livssyn og sin store viden et rum fuld af varme, tryghed og tillid.
Indholdet på workshoppen (både det faglige og øvelserne) giver stof til eftertanke / refleksion, og der er arbejde til mange timer, dage, ja et helt liv bagefter."  Kiss , 50 år

PRAKTISK
Dato: Lørdag den 3. november 2018
Tid: Kl. 9:00-15:00
Pris: 725kr per person (spar 450 kr. ved køb af min. 2 billetter med partner, ven eller veninde*)
Prisen inkluderer kaffe, te og snacks.

Frokost kan købes på stedet eller medbringes.
Medbring : Papir og skriveredskaber

*Køb to billetter og brug rabatkoden "INTIMITET" for at få 450 kr. i rabat.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 725,00

+ gebyr DKK 13,25