Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Hormonyogaworkshop for kvinder

Tidspunkt: søndag d. 11. november 2018 kl. 09:00 - søndag d. 11. november 2018 kl. 12:00

Denne workshop er for alle kvinder, der er nysgerrige på, hvordan man kan bruge yoga, kost og livsstil til at understøtte hormonsystemet og afhjælpe gener som fx PMS, menstruationssmerter og andre hormonelle ubalancer.

Du vil på workshoppen blive guidet igennem en afspændende og nærende yogatime, der med yogaterapeutiske værktøjer går ind og understøtter alle de organer, som påvirker hormonsystemet. Du vil få en introduktion til de bedste yogastillinger for hormonbalancen, som du kan tage med hjem og integrere i din egen yogapraksis. Til sidst i workshoppen vil der også være mulighed for at stille spørgsmål og i fællesskab reflektere over nogle af de udfordringer, som kan skabe konsekvenser for hormonbalancen, og hvad du aktivt kan gøre for at forebygge og håndtere dem med yoga, kost og livsstil.

HVAD ER HORMONYOGA?
Hormonyoga ved Laura Grubb er en blid form for yoga, som integrerer yogaterapeutiske stillinger og viden om hormonsystemet inspireret af traditionel kinesisk medicin og mindfulness. Undervisningen består af en blanding af blid hatha og yin/restorative
stillinger, der målrettet arbejder med de organer i kroppen, som påvirker hormonsystemet.

PRAKTISK:
Dato: Søndag den 11. November 2018
Tid: Kl. 09:00 - 12:00
Pris: 695,- inkl. te ((earlybird pris 495,- gælder indtil den 5. november 2018)

Medbring gerne en varm trøje og sokker til de rolige stillinger.

Alle kan være med uanset yogaerfaring.

OM LAURA:
I 2014 gik Laura ned med alvorlig stress efter et hektisk liv i businessverdenen. Det blev starten på en dannelsesrejse, som bl.a. tog hende til Bali, hvor hun lærte om kvinders hormoner og menstruationscyklussens fire faser. Efterfølgende uddannede hun sig til underviser i yogaterapi og kostvejleder, og brugte disse værktøjer til at bringe sig selv ud af en krop i hormonel ubalance. I 2016 besluttede hun sig for at lære andre kvinder, hvor stor betydning hormonerne og menstruationscyklussen har for kvinders helbred og hvordan man med naturlige midler kan hjælpe kroppen tilbage på rette spor. I dag holder hun foredrag, kurser og workshops om menstruationscyklussen og hormoner for kvinder.

Læs mere om Laura lige her: www.lauragrubb.dk 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 695,00