Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Heart in motion

Tidspunkt: lørdag d. 10. marts 2018 kl. 14:00 - lørdag d. 10. marts 2018 kl. 16:00

Heart in motion - en anderledes danse-workshop

Elsker du at give den gas hjemme på stuegulvet? Har du svært ved at sidde stille når dit yndlingsnummer spiller? Måske er du allerede en erfaren danser? Eller har to venstreben og ingen rytme? Er du den sidste på gulvet før festen lukker, eller danser du kun stille i dit eget sind, hvor du ved, at ingen kan kigge med?

Du er velkommen! Denne danseworkshop er for alle som elsker at danse eller som er nysgerrige på den frihedsfølelse dansen giver adgang til.

 

Du tages på en indre rejse, der naturligt og musikalsk opbygger i intensitet. Vi følger energicentrene i kroppen, som hvert har deres udtryk, vibration og fornemmelse. Fra rod til top og med udgangspunkt i dig og din krop. Du følger helt basale trin og lærer små kombinationer, hvor alle kan være med. Vi leger både med udtryk, rytme, mentale billeder samt drager inspiration fra moderne dans, yoga og kontaktimprovisation. Først og fremmest kommer inspirationen dog fra dit indre liv og din fantasi. Det kan være en enormt helende oplevelse at give sig helt hen til rytmerne, smide hæmningerne og danse med krop og sjæl!

Der er ikke noget rigtigt eller forkert.’

 

Evaloa Schou har en baggrund som internationalt anerkendt danser og koreograf. Hun har mere end 15 års erfaring med at undervise i dans på alle niveauer. Desuden er hun uddannet yogalærer, reiki-healer og har taget adskillige kurser i yogaterapi, åndedræt og meditation. Derudover er hun ved at afslutte 2-årig uddannelse til kropsterapeut hos ’Body all mind.’

'Min karriere har været alsidig, og jeg har rejst, optrådt og undervist mange steder i verden. Min trætte dansekrop fandt yogaen tidligt i karrieren, og den blev en kær legekammerat. I 2010, efter en periode med skader og stress, begyndte jeg at fordybe mig yderligere i yogafilosofi, et holistisk livssyn samt kroppens evne til at hele sig selv. Det blev starten på en længere rejse.  Min tilgang til dansen blev mere legende og nysgerrig med inspiration fra yoga, meditation og kropsterapi. Både når jeg behandler og underviser i dans og yoga,  er det med mennesket i centrum. At møde hinanden der hvor vi er og dermed få mod til og mulighed for at give slip og vokse sammen. Mine klasser rummer både det fysisk udfordrende samt det helt langsomme og dybe. Åndedrættet er altid med og en vigtig del af alle klasser. Jeg er vild med at se og mærke, hvad der sker i en krop, når den får støtte, der hvor den er svagest og mulighed for at give slip, der hvor den holder fast. Jeg synes, at dansen er helt fantastisk netop til dette.'

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 275,00

+ gebyr DKK 6,38