Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

TRX Suspension Training

Tidspunkt: mandag d. 19. februar 2018 kl. 17:30
Registrering slutter søndag d. 18. februar 2018 kl. 17:29

TRX Suspension Training
med Vinnie Davida Søndergaard

Et grundigt og intensivt TRX forløb med afsluttende afspænding og en lille meditation. TRX træningen består af både dynamiske og statiske øvelser.
Vi træner overkrop, underkrop og core, og fælles for alle øvelser er, at du konstant skal være kropsbevidst og aktivere core muskulaturen.

Alle kan være med, da du selv justerer vægten og sværhedsgraden i hver enkelt øvelse.


Vinnie Davida Søndergaard tidligere amatør og professionel bokser i 13 år og 3 dobbelt europamester. Vinnie har arbejdet intensivt med TRX suspension Training siden 2010, hvor hun blev uddannet som en af de første i Danmark.

"Det er muligt, og for mig det eneste naturlige at integrere en hård træning med at mærke og drage omsorg for kroppen."

I 2012 udviklede jeg Life Powered Through Inside (LPTI). Denne metode er inspireret af måden jeg optimerede mig selv fysisk og mentalt i min boksekarriere.
Jeg kunne ikke have været den bokser jeg var i ringen og præstere på højeste plan, hvis ikke jeg havde fokuseret på fysisk og psykisk restitution, med daglig afspænding, meditation og visualisering.

I dette 3 ugers forløb vil vi arbejde ud fra LPTI metoden, dvs. vi kombinerer TRX træningen, med en grundig afspænding og meditation.
Denne afslutning på en intens træning, giver bevidsthed og ro i hver eneste muskel og celle. Du kommer tilbage i kroppen, grounder og lander nervesystemet, så du kan fortsætte eller afslutte dagen på den bedst mulige måde.
Helhedsorienteret træning vil give dig en bedre restitution, samt bedre performance og større tilstedeværelse i din træning og din hverdag.

"I en træningssituation er det for mig det eneste rigtige at arbejde med kroppen og sindet som en helhed. Samt at være til stede i det du gør, med 100% tro på egne evner."

Hvad er TRX?
Et helt unikt træningssystem, udviklet af Navy Seal's  som et transportabelt og effektivt træningsredskab til brug for elitesoldaterne – når som helst og hvor som helst.
Hård, sjov og udfordrende træning, hvor du udelukkende arbejder med din egen kropsvægt. Det giver styrke, stabilitet, mobilitet, balance og koordination.

En blanding af dynamiske og statiske øvelser.
Du træner både overkrop, underkrop og core, men fælles for alle øvelser er, at du konstant skal være kropsbevidst og aktivere core muskulaturen.

STARTDATO: den 19. februar 2018. Hver mandag og onsdag i 3 uger (2 x 1,5 time per uge).
TID:
kl. 17:30 – 19:00
PRIS:
1900 kr.
Inklusiv 25% rabat på første behandling hos Vinnie

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 1.900,00

+ gebyr DKK 14,50