Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Plantebaseret kost

Tidspunkt: tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 19:00 - tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 21:00
Registrering slutter tirsdag d. 9. januar 2018 kl. 18:59

Foredrag ved Læge Tobias Schmidt Hansen

Flere og flere vælger at spise grønnere. At det er godt for miljø og klimaet, er velanerkendt, men hvordan, det påvirker vores sundhed, er stadig underlagt stor forvirring, og myterne er mange.

Den bedste måde at komme af med forvirringen på er ved at få en forståelse for, hvordan de store livsstilssygdomme opstår, og hvordan vores kost både kan forårsage, forebygge og endda i visse tilfælde behandle disse sygdomme.

I dette foredrag vil vi derfor se nærmere på, hvordan kosten og særligt den plantebaseret kost påvirker vigtige risikofaktorer som vægt, kolesterol, blodtryk og insulinresistens. Ligesom vi vil forsøge at komme omkring alle de store kostmyter, særligt med fokus på dem der omhandler plantebaseret kost.

Målet er at give alle nogle simple og praktiske måder at udnytte kostens store potentiale til at få det bedst mulige helbred.

 

Om Tobias:

Tobias Schmidt Hansen er læge, skribent og foredragsholder, med stor interesse for livsstilsmedicin. Han er sammen med klinisk diætist Maria Felding forfatter til ”Den plantebaseret kost”, hvori sundheds fordelene ved en plantebaseret kost gennemgås.'

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 120,00

+ gebyr DKK 5,60