Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Den frie vejrtrækning

Tidspunkt: søndag d. 6. maj 2018 kl. 10:00 - søndag d. 6. maj 2018 kl. 16:30
Registrering slutter lørdag d. 5. maj 2018 kl. 09:59

”Den frie vejrtrækning”
- Yogaworkshop med Simon Krohn

Yogalærere beder os ofte om at trække vejret frit, og selvom intentionen er god, kan det være en frustrerende instruktion. For hvad betyder det egentlig? Og hvordan gør man?

Vejrtrækningen er en nøgle til velvære, og i yogatraditionen har åndedrættet altid spillet en central rolle. Problemet er bare, at det er let at få yogaens vejrtrækningsteknikker galt i halsen, og så skaber de bare mere anspændelse.

På denne workshop skal vi undersøge vejrtrækningen og eksperimentere med en række forskellige teknikker. Først skal vi dyrke yoga og derigennem strække og vække de dele af kroppen som ofte begrænser vejrtrækningens bevægelse. Derefter skal vi undersøge en række forskellige ”vaner”, som hæmmer vejrtrækningen. Efter pausen skal vi dyrke yoga igen og forsøge at slippe disse vaner. Til sidst tager vi vores forståelse af den frie vejrtrækning med ind i en sekvens af klassiske vejrtrækningsteknikker.

Alle niveauer kan deltage, og workshoppen er lige egnet for elever som for yogalærere.

Dato: Søndag d. 6. maj, 2018 
Tid: 10:00-12:30 + 14:00-16:30   
Pris: 600Kr

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 600,00

+ gebyr DKK 8,00