Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Kropslig forståelse - 3 timers workshop

Tidspunkt: søndag d. 17. juni 2018 kl. 14:00 - søndag d. 17. juni 2018 kl. 17:00
Registrering slutter søndag d. 17. juni 2018 kl. 16:59

OM ARRANGEMENTET

3 times workshop med Rikke Hansen i kropslig forståelse - hver måned

Hver måned kan du deltage i denne indsigtsgivende søndags workshop og øge din forståelse for, hvad kroppen prøve at sige til dig. Du kan bruge denne viden uanset, om du søger dybere forståelse i din yogapraksis, et forbedret golf sving, til smertehåndtering eller til øget indsigt og forståelse omkring krop og psyke etc..

Dette er en workshop, der forener det mentale og følelsesmæssige med den fysiske form. En lære og forståelse af hvordan vi fysisk udtrykker hvad vi tænker og føler og hvordan vi kan agere fysisk for at kunne møde og måske ændre der, hvor vi er fastklemte. Jeg blander yoga og kropsterapeutisk træning og guider i et blidt tempo, hvor alle kan være med uanset hvor meget baggrund man har i yogaen. Denne workshop giver stor forståelse, som kan bruges i hverdagen både privat og i almindelig træning og dagligdag.

 

PRAKTISK
Dato: Søndag den 17. juni 2018
Tid: Kl. 14:00-17:00
Pris: 375 kr.  (per workshop) - bookes separat.

 

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 375,00

+ gebyr DKK 6,88