Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Lev mere - Kæmp mindre

Tidspunkt: søndag d. 5. november 2017 kl. 14:00
Registrering slutter søndag d. 5. november 2017 kl. 14:00

Ayurvedisk livsstils workshop v. Maria Juhl

Kunne du tænke dig at lære at LEVE mere og KÆMPE mindre? At trække vejret helt ned i maven, sænke dit stressniveau, mærke din krop, højne din livsenergi og stille ind på din livsvej?

De fleste af os planlægger livet halvt ihjel og er så effektive og resultatorienterede, at vi mister livsgnisten. Vi glemmer, hvad der virkelig får os til at leve og glædes og heri ligger en vigtig nøgle til vores sundhed begravet.

På denne workshop over 3 moduler lærer du gennem ayurvedisk livsstil at øge din livskraft, glæde og vitalitet. Hvert modul har et nyt ayurvedisk tema og du lærer, hvordan du holder de tre doshaer/livsenergier i balance i dig selv - og hvordan du udnytter deres potentiale. Vi kommer omkring emner som mad, motion, døgnrytme, udrensning, seksualitet og meditation. Vi laver også yoga, visualiseringer og skriveøvelser. Der vil være hjemmepraksis efter hver gang i form af blandt andet guidede øvelser og yogaprogram.

Workshoppen er for alle - uanset tidligere kendskab til yoga og ayurveda og uanset form og smidighed.

Underviser er Maria Juhl, som er certificeret indenfor ayurveda og yoga hos Deepak Chopra i USA. Maria har skrevet bogen om ayurvedisk livsstil: Lev mere - Kæmp mindre, der udkommer på Forlaget Aronsen ultimo september 2017.

 

3 MODULER

1.     BEROLIG NERVESYSTEMET & ÅBN FOR INSPIRATION  - VATA DOSHA I BALANCE

2.     KØL DEN INDRE KRIGER & LEV MED PASSION - PITTA DOSHA I BALANCE

3.     RENS UD & GIV PLADS TIL DET LIV, DU DRØMMER OM - KAPHA DOSHA I BALANCE

 

PRAKTISK:
Datoer & Tid:
Søndag den 5. november kl. 14:00-17:00
Søndag den 19. november kl. 10:00-13:00
Søndag den 10. december kl. 12:00-15:00

Pris: 900 kr. for alle tre moduler inkl. te og kaffe.
Medbring egen notesbog, skrivere og tøj til yoga

OBS: kom til Maria Juhls foredrag om ayurvedisk livsstil i forbindelse med bogudgivelsen helt gratis lørdag den 7. oktober 2017 kl. 13:00-15:00 i NOR: nordic health house

 

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 900,00

+ gebyr DKK 9,50