Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Hvordan bliver man "sund"?

Tidspunkt: tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 17:30 - tirsdag d. 6. februar 2018 kl. 19:30
Registrering slutter mandag d. 5. februar 2018 kl. 17:29

OM ARRANGEMENTET

At vælge den rigtige kost er blevet utrolig komplekst, kontroversielt og forvirrende for de fleste af os. Skal vi leve vegansk, gå palæo-vejen eller spise glutenfrit, og hvor meget og hvordan skal vi træne? Sundhed er et meget vidt - og er i høj grad blevet - et subjektivt begreb. I dette foredrag vil vi blive klogere på begrebet sundhed, uden at ligge os op ad specielle diæt-teorier, og du vil kunne få en ny indsigt i, hvad det egentlig vil sige at være sund.

 Du vil lære mere om:

  • Hvad er sundhed og hvorfor det er et lidt ‘tricky’ begreb
  • Forskellen på primær og sekundær ernæring
  • Hvorfor slankekurer sjældent virker
  • Hvordan finder man ud af hvad der sundt for én selv?

I løbet af foredraget bliver deltagerne inviteret til at skulle reflektere og opdage nye muligheder for at blive sundere og lykkeligere individer, og finde ud af hvad sundhed betyder for dem. De vil gå hjem med tre konkrete redskaber, som de kan bruge til at blive mere ‘sunde’ i deres hverdage.

Om Sisse Dall:

Sisse Dall er integreret sundhedscoach, og har igennem sinde studier på Institute for Integrative health studeret over 100 forskellige diet-teorier. Sisse coacher private klienter og står blandt andet bag helsepodcasten ‘De 95 Procent’ sammen med journalist Jesper Holm, ‘Kanonkongen’. Hun er også forfatter til bogen 'Yoga for Sportsfolk’, Bowspringlærer og underviser for blandt andet FCK

PRAKTISK:
Dato: 6. februar
Tid: 17.30-19.30
Pris: 150 kr.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 150,00

+ gebyr DKK 5,75