Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Sæt fokus på åndedrættet

Tidspunkt: lørdag d. 30. juni 2018 kl. 09:30 - lørdag d. 30. juni 2018 kl. 16:30
Registrering slutter lørdag d. 30. juni 2018 kl. 09:29

Denne 1-dags workshop hjælper dig til at geare ned, slippe bekymringer og booste din energi og livsglæd.
Du får øvelser med dig, som du nemt kan praktisere hen over sommeren, så du får det fulde udbytte af dem.

Hvorfor arbejde med åndedrættet?
For mange er åndedrættet en selvkørende og ubevidst størrelse. Selv om åndedrættet er anspændt, kan ubevidstheden bevirke, at det opleves naturligt.

Først når det pludselig bliver udtalt svært at trække vejret pga. fx følelser, sygdom eller travlhed og afledte spændinger, lægger vi mærke til åndedrættet og reagerer…måske.

Kender du til tankemylder, bekymre du dig, har du mange spændinger i kæbe, skuldre og nakke, har du reduceret libido, bliver du let anspændt, savner du at kunne være nærværende, har du svært ved at mærke dine grænser, eller har du bare generelt ikke så meget energi?

Så kan en del af årsagen og løsningen sandsynligvis findes i dit åndedræt – dit åndedræt afspejler nemlig din historie og din aktuelle tilstand.

Workshoppen indeholder:
Fokus vil være på at afspænde din krop, åndedrætsmuskler og dit nervesystem, så du oplever dyb ro og får energi.
- Fysiske øvelser hvor vi arbejde med dynamiske bevægelser, muskelstræk- og bindevævsafspænding, så din krop slapper af og du dermed bedre kan trække dit vejr frit.
- Undersøgelse af sammenhængene mellem åndedræt, holdning og tilstand.
- Forskellige åndedrætsøvelser som giver hhv. ro, energi, afspænder hjernen.

Afprøvning af forskellige teknikker og øvelser, så du kan finde de øvelser der passer til dig og som du efterfølgende kan anvende i din dagligdag.

Hvem kan deltage:
Workshoppen er for dig der er nysgerrig, dig der har travlt i dagligdagen, dig hvis krop og åndedræt er anspændt, dig der har meget tankeaktivitet, dig der går eller har gået i forløb hos Sofie, dig der gerne vil komme mere afspændt ind i din sommerferie.

Underviser:
Sofie Kempf underviser og faciliterer dagen. Hun trækker på erfaringer og øvelser fra kampsport, dans, yoga, bindevævstræning, meditation, kropslig opmærksomhedstræning, nærværstræning, bæredygtighed, arbejdslivet og kropsterapien.

 

PRAKTISK:
DATO: 30.06.2018
TID: 09:30-16:30
PRIS: 1200 KR.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 1.200,00

+ gebyr DKK 18,00