Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Nye vaner, Nye intentioner

Tidspunkt: søndag d. 31. december 2017 kl. 10:00 - søndag d. 31. december 2017 kl. 12:00
Registrering slutter søndag d. 31. december 2017 kl. 09:59

Gemmer du på kropslige og mentale mønstre du vil bryde?
Vil du blive inspireret til at starte på en frisk i 2018?

På denne workshop vil du blive guidet af Danmarks mest erfarne Bowspringlærere i at bryde og opdage kropslige og mentale mønstre. Gennem bevægelse, åndedræt og fokus på din attitude vil vi sammen (gen)finde en naturlig krop med optimal styrke, lethed og balance.

Du vil, sammen med andre, nyde et lækkert mindfuldt flow med opløftende musik, hvor vi med glæde og leg vil brænde de gamle mønstre af for at sætte nye i stedet. Til sidst vil du blive guidet ind i regenerende og blide stillinger i en Bowstorative-sekvens, som vil lade dig og dine batterier op, så du er klar til at møde det nye år med både fornyet vitalitet, glæde og en klar intension.

Om Bowspring:

Når vi praktiserer Bowspring, arbejder vi med at aktivere hele kroppen på samme tid og aktivere muskler, som vi normalt ikke bruger optimalt eller måske overhovedet.

Der er ikke fokus på smidighed via stræk, men snarere at skabe blødhed og smidighed gennem at forbinde kroppens muskler via fascierne. Ligeledes vil kroppen komme ind i terapeutiske stillinger, som vil lette smerter og gener i forbindelse med skader. I Bowspring arbejder vi med bøjede ben, pulseringer og bevægelse i stillingerne samt genfinder kroppens naturlige kurver.

Er du vant til yoga eller træning, vil du her få en god udfordring, da du ikke ville kunne falde tilbage i automatiske, indgroede mønstre.

 

Om underviserne:

Sisse Dall:
Sisse er uddannet Bowspringlærer og uddannet i Yoga for Sportsfolk. Sisse er forfatter til bogen ’Yoga for sportsfolk’ (Gyldendal) og fast yoga coach hos FCK. Sisse er passioneret omkring at forebygge skader i kroppen og finde lethed, glæde og nærvær i det man laver, og ser kroppen som en vigtig port til genuint velvære.

Hun ser yoga (Bowspring) som redskab til at forebygge skader, øge bevidstheden, og til at kunne præstere sit personligt bedste. Sisse arbejder også som holistisk/integreret sundhedscoach og er passioneret omkring at hjælpe travle menneske med at nå deres fulde potentiale.

Hun skaber bæredygtige, livs forandrende resultater gennem at bruge simple midler fra yoga, Mindfulness og ernæring, som kan integreres i din hverdag.

Ditte Bykærholm:
Ditte er, som en af få i Danmark, listet som underviser i Bowspring. Hun har specialiseret sig i restorativ yoga, bowstorativ, mindfulness og livsvækst. Hun har offentlige bowspringklasser i yoga- og træningsstudier, samt hos fysioterapeuter i København. Derudover tilbyder hun generøst uddannelser, enetimer, mentorforløb, kurser og retreats i bowspring og mindfulness og livsvækst.

Ditte betragter bowspring som en daglig bevægelses- og mindfulness - medicin, der gør os mere glædesfyldte, vitale og i stand til at være mere powerfulde, venlige og sande. Bowspring er en praksis der vil udfolde dit individuelle potentiale. Ditte ønsker at hjælpe folk til vedvarende glæde, sundhed samt at være sig selv sandt og kærligt.

Hun har beskæftiget sig med undervisning, pædagogik og psykologi de seneste 25 år, og har en baggrund som skolelærer. I sin undervisning bruger hun blandt andet sine egne erfaringer med yoga, bowspring og mindfulness, som en uvurderlig hjælp i arbejdet med angst og posttraumatisk stress, og til at vende tilbage i en sund og stærk krop og et fokuseret sind.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 375,00

+ gebyr DKK 6,88