Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Life Powered Through Inside (LiPTI)

Tidspunkt: søndag d. 16. september 2018 kl. 11:00 - søndag d. 16. september 2018 kl. 13:30

LiPTI er for alle niveauer. Eventet er en kombination af en funktionel træning (TRX og frie kropsøvelser) med efterfølgende yoga, afspænding, meditation og åndedrætsteknikker.
Denne afslutning på en intens træning giver bevidsthed og ro i hver eneste muskel og celle. Du kommer tilbage i kroppen, grounder og lander nervesystemet, så du kan fortsætte eller afslutte dagen på den bedst mulige måde.

Alt i alt er vi igennem en helhedsorienteret træning for krop og sind som giver dig en bedre restitution, samt bedre performance og større tilstedeværelse i din træning og din hverdag. Du kan efterfølgende bruge værktøjerne, til at forbedre din ro, klarhed, kropskontakt.

"I en træningssituation er det for mig det eneste rigtige at arbejde med kroppen som en helhed, samt at være til stede i det du gør, med 100% tro på egne evner."

ALLE KAN VÆRE MED. Vi justerer træningen efter niveau og ambitioner. Det er ikke nødvendigt med forudgående kendskab til TRX, meditation eller yoga.

Life Powered Through Inside (LiPTI) er en gennemprøvet metode som er udviklet ud fra måden Vinnie Davida Søndergaard optimerede sig selv fysisk og mentalt i sin karriere som amatør og professionel bokser igennem 13 år, hvor hun bl.a. blev 3 x europamester.
Efterfølgende har Vinnie rejst og mediteret i Indien, og siden 2008 integreret en fast meditations praksis i sin hverdag.
I 2011 stoppede hun boksekarrieren og har siden arbejdet som behandler, personlig træner og mentor. Vinnies speciale er fysisk og mental optimering af high performance erhvervsledere og sportsfolk.

"Det ER muligt, og for mig det eneste naturlige, at integrere en hård træning med at mærke og drage omsorg for kroppen."

Dato: Søndage den 16. september 2018
Tid: Kl. 11:00 - 13:30
Pris: 400 kr. pr gang inkl. te og snack.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 400,00

+ gebyr DKK 7,00