Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Intimitet - følelsesmæssigt og fysisk

Tidspunkt: lørdag d. 24. august 2019 kl. 09:00 - lørdag d. 24. august 2019 kl. 15:00

Workshop med Tanja Hoeg Løhndorf

Mange af os længes efter mere intimitet, nærvær og nydelse i vores liv. Samtidig kan det være en både svær og sårbar størrelse, som mange føler sig udfordrede i – i relationen til sig selv eller sin partner.
Sammen vil vi på workshoppen skabe et trygt rum til at undersøge, hvordan tabuer, klicheer, myter, overbevisninger, smerte og skam i forhold til vores følelser , krop og seksualitet, påvirker vores evne til at være intime. Og selvfølgelig hvordan vi sætter os selv fri og skaber mere af det, vi længes efter.

Du vil på workshoppen blive klogere på, hvor dine begrænsninger og blokeringer er i forhold til intimitet samt modtage støtte fra mig, gruppen og de konkrete redskaber, vi arbejder med på workshoppen til at komme videre.
Alle øvelser foregår fuldt påklædt og er en invitation til at gå på opdagelse i dit indre. Det er tilladt både at dele og holde sine erkendelser og indsigter for sig selv.

Efter workshoppen vil du have mulighed for at skabe mere intimitet i dit liv, på de planer du længes efter, om det er følelsesmæssigt eller fysisk.

Kom uanset om du er mand, kvinde i forhold eller single.

Læs mere om Tanja på:  https://liveinbalance.dk/om-tanja/ 
Lyt med i hendes podcast "Fri af skammekrogen" om Intimitet her : https://liveinbalance.dk/podcast/

”Tanja opbygger med sin dejlige personlighed, sit vise livssyn og sin store viden et rum fuld af varme, tryghed og tillid. Indholdet på workshoppen (både det faglige og øvelserne) giver stof til eftertanke / refleksion, og der er arbejde til mange timer, dage, ja et helt liv bagefter." Kiss50 år

Praktisk:
Datoer: Lørdag d. 22/6 eller 24/8
Tid: Kl. 9.00-15.00
Pris: 725 per workshop (køb 2 billetter og spar 450 kr.)

Du vil efter tilmelding modtage en række refleksionsspørgsmål, som er din forberedelse og udgangspunkt for workshoppen.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 725,00

+ gebyr DKK 13,25