Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Yoga - practice beyond styles

Tidspunkt: tirsdag d. 14. november 2017 kl. 17:00 - tirsdag d. 14. november 2017 kl. 20:00
Registrering slutter mandag d. 13. november 2017 kl. 16:59

Workshop 1 "Yoga - practice beyond styles" med Sri Vijay Gopala

Yogastillinger - asanas - er blot et aspekt i yoga. Mange steder får du guidning til stillingerne med fx det formål at blive smidig, komme i bedre form, komme i balance, udføre stillingerne korrekt osv. Dette er naturligvis behagelige sidegevinster, men ikke formålet med yoga.

Forståelsen af selvet er yogaens helt centrale element, sådan som det fremgår af de oprindelige tekster om emnet. Praktiseringen af yoga er en måde at udtrykke selvet på - også kaldet manifestationen af selvet. Dit selv manifesterer sig på forskellige niveauer, dels på det ydre niveau, i form af krop og åndedræt og dels på det indre niveau blandt andet i form af dit sind samt dybere niveauer. Med yogastillingerne beskæftiger vi os med det ydre niveau - den kropslige manifestation af dig selv.

I denne workshop fortæller Vijay om yogaens essens, og hvordan denne kobles til udførelsen af yogastillingerne. Du får guidning i principperne for udøvelse af yogastillingerne, så du kan udføre dem med udgangspunkt i der, hvor du er. Workshoppen rummer både teori/filosofi og praksis.

Ingen forudsætninger er påkrævet. Alle workshops er for alle, fra begyndere til øvede.

NB! Workshoppen foregår på engelsk

Hos Vijay Gopala, grundlægger af Yoga Gita, får du en helt enestående formidling af yogaens essens, både i teori og praksis. Dette hvadenten du er nybegynder, erfaren yogaudøver eller yogalærer. Yogaen er gået i arv gennem generationer i Vijays slægt, som selv har praktiseret og studeret yoga fra barnsben. Han har derudover formel uddannelse i både yoga, filosofi og naturvidenskab. I dag underviser han rundt omkring i verden for at viderebringe yogaens budskab.

Vijay er tro mod de oprindelige tekster om yoga fra før udviklingen tog fart og yogaen blev opdelt i de mange forskellige stilarter, vi kender i dag. Derfor er Yoga Gita's slogan: ”beyond styles”. Vijay formår at formidle yogaens kompleksitet på en letforståelig måde, som giver mulighed for at forstå yogaens dybde og koblingen af teori/filosofi til praksis, som fx yogastillingerne, åndedræt og meditation og meget mere. Du får både teori, filosofi, yogaens videnskab og praksis formidlet på én og samme tid, og det er lige præcis dette 'hele', der giver mening til din yogapraksis. Det er desuden meget behageligt at være i Vijays nærvær, da både han og hans undervisning er aldeles uhøjtidelig. Der er ingen ritualer eller dogmer, men en autentisk og tilgængelig formidling af et komplekst og dybt emne.

Workshops er for alle, uanset om du er nybegynder, erfaren yogaudøver eller yogalærer selv. Ingen forudsætninger, hverken fysisk eller teoretisk er påkrævet for at deltage. Vi håber blot, at du vil komme med et åbent sind.

Der vil være både teori/filosofi og praksis i alle workshops samt mulighed for at stille spørgsmål. Praktikken vil ikke være fysisk krævende. Hav blot behageligt tøj på, som ikke strammer. Du vil måske opleve, at der er mere teori/filosofi end du er vant til. Formålet er, at du får mest muligt med hjem til at forbedre din egen praksis.

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 325,00

+ gebyr DKK 6,63