Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

100-timers yogalæreruddannelse

Tidspunkt: tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 09:00 - tirsdag d. 1. februar 2022 kl. 10:00

100-timers yogalæreruddannelse med Simon Krohn.

Det er SÅ fedt at undervise yoga, og i 15 år har Simon uddannet yogalærere i dette fantastiske håndværk. Uddannelsen har udviklet sig gennem årene, og Simon er stolt af at tilbyde denne intensive 100-timers yogauddannelse, som (meget) effektivt giver deltagerne de fundamentale redskaber til at undervise sikre og kraftfulde yogaklasser. Selvom uddannelsen selvfølgelig vil ”smage” af Simon, så kan uddannelsen bruges til at undervise forskellige typer af yoga fra det mest indadvendte til det mest sveddryppende.

Uddannelsen bliver undervist på dansk.

Download pdf

PRAKTISK INFO
Datoer: Den 1.-4. februar + 21.-24. februar + 14.-19. marts, 2022
Pris: 15.500 kr. (kan betales i 2 rater.)

BETINGELSER
Der er som regel stor efterspørgsel på uddannelsen, og den plejer at blive udsolgt cirka et halvt år før, uddannelsen begynder. Det er selvsagt festligt, men desværre oplever vi, at der er en del, som afmelder sig i sidste øjeblik. Selvom der er en lang venteliste, så er det ikke muligt at afsætte alle pladserne, hvis alle afmelder sig i sidste øjeblik. Derfor har NOR: lavet følgende vilkår for afmelding:

  • Hvis du afmelder dig før den 1. december 2021, får du altid det fulde beløb refunderet.
  • Hvis du afmelder dig i løbet af perioden den 1. december til 31. december 2021, får du kun halvdelen af beløbet refunderet, medmindre vi kan sælge din plads, for så får du selvfølgelig hele beløbet tilbage.
  • Hvis du afmelder dig efter den 1. januar 2022, får du intet refunderet, medmindre vi kan sælge din plads, for så får du selvfølgelig hele beløbet tilbage.

Du er altid velkommen til at sælge din plads videre på egen hånd, og på NOR: vil vi altid gøre, hvad vi kan for at sælge din plads, hvis du bliver nødt til at afmelde dig.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 15.500,00