Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Kropslig forståelse

Tidspunkt: søndag d. 21. oktober 2018 kl. 14:00 - søndag d. 21. oktober 2018 kl. 17:00

Forstå følelser gennem kroppen

Hver måned kan du deltage i denne indsigts givende søndags workshop i kropsterapeutisk yoga og øge din forståelse for, hvad kroppen prøver at sige til dig. Du kan bruge denne viden uanset, om du søger dybere forståelse i din yogapraksis, et forbedret golf sving, til smerte håndtering eller til øget indsigt og forståelse omkring krop og psyke.

Dette er en workshop, der forener det mentale og følelsesmæssige med den fysiske form. En lære og forståelse af hvordan vi fysisk udtrykker, hvad vi tænker og føler, og hvordan vi kan agere fysisk for at kunne møde og måske ændre dér, hvor vi er fastklemte. Jeg blander yoga og kropsterapeutisk træning og guider i et blidt tempo, hvor alle kan være med, uanset hvor meget baggrund man har i yogaen. Denne workshop giver stor forståelse, som kan bruges i hverdagen både privat og i almindelig træning og dagligdag.

 

PRAKTISK:
Dato: Søndag den 21. oktober 2018
Tid: Kl. 14:00-17:00
Pris: 425 kr. per workshop

 

Øvrige workshops:
Søndag den 11. november 2018. Tilmeld dig her: http://flexbillet.dk/nor/kropslig-forståelse3
Søndag den 16. december 2018. Tilmeld dig her: http://flexbillet.dk/nor/kropslig-forståelse4

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 425,00