Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Intimitet - følelsesmæssigt og fysisk

Tidspunkt: søndag d. 24. februar 2019 kl. 09:00 - søndag d. 24. februar 2019 kl. 15:00

Workshop med Tanja Hoeg Løhndorf

Mange af os længes efter mere intimitet, nærvær og nydelse i vores liv. Samtidig kan det være en både svær og sårbar størrelse, som mange føler sig udfordrede i - i relationen til sig selv eller sin partner.
Sammen vil vi på workshoppen skabe et trygt rum til at undersøge, hvordan tabuer, klicheer, myter, overbevisninger, smerte og skam i forhold til vores følelser , krop og seksualitet, påvirker vores evne til at være intime. Og selvfølgelig hvordan vi sætter os selv fri og skaber mere af det, vi længes efter.

Du vil på workshoppen blive klogere på, hvor dine begrænsninger og blokeringer er i forhold til intimitet samt modtage støtte fra mig, gruppen og de konkrete redskaber, vi arbejder med på workshoppen til at komme videre.
Alle øvelser foregår fuldt påklædt og er en invitation til at gå på opdagelse i dit indre. Det er tilladt både at dele og holde sine erkendelser og indsigter for sig selv.

Efter workshoppen vil have mulighed for at skabe mere intimitet i dit liv, på de planer du længes efter, om det er følelsesmæssigt eller fysisk.

Kom uanset om du er mand, kvinde i forhold eller single.

"Tanja opbygger med sin dejlige personlighed, sit vise livssyn og sin store viden et rum fuld af varme, tryghed og tillid.
Indholdet på workshoppen (både det faglige og øvelserne) giver stof til eftertanke / refleksion, og der er arbejde til mange timer, dage, ja et helt liv bagefter." Kiss , 50 år

Læs mere om Tanja på: https://liveinbalance.dk/om-tanja/

 

PRAKTISK
Dato: Søndag den 24. februar 2019
Tid: Kl. 9:00-15:00
Pris: 725kr per person (spar 450 kr. ved køb af min. 2 billetter med partner, ven eller veninde*)
Prisen inkluderer kaffe, te og snacks.

*Køb to billetter og brug rabatkoden "INTIMITET" for at få 450 kr. i rabat.

Frokost kan købes på stedet eller medbringes.
Medbring : Papir og skriveredskaber

Næste workshops:
Den 24. marts 2019 kl. 9:00-15:00: http://flexbillet.dk/nor/intimitet-6

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 725,00