Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Fælles hjerte meditation

Tidspunkt: mandag d. 19. februar 2018 kl. 18:00

OM ARRANGEMENTET

I taknemlighed over livet og i troen på, det nytter, at sende lys og kærlighed til verden, inviteres du til sammen med Janne Hansen & Niia Bloch, at udøve spirituel aktivisme gennem fælles hjerte meditation.
Mange af os er kærligt opmærksomme på vores nærmeste, og ønsker det bedste for dem og os selv. På samme måde kan vi være kærligt opmærksomme på vores fælles liv på jorden.
Meditation fokuseret i hjertet og hjertets klare lys, sendt ud i verden, nært eller fjernt, styrker det individuelle liv og fællesskabet.


Janne Hansen har en mangeårig national og international udviklings og ledelses erfaring , sideløbende med spirituel fordybelse. Janne arbejder i dag
med personlig vejledning.

Niia Bloch arbejder med personligt lederskab og hvad der skal til for at stå i forandringer, gennem alignment af det fysiske, emotionelle, mentale og spirituelle.


Janne og Niia er pionerer indenfor empowerment. Hvordan vi skaber os et liv, hvor der er plads ikke kun til os selv, men til hinanden, i respekt for helheden.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 0,00

+ gebyr DKK 5,00