Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Indre Lederskab og Pausens Kraft

Tidspunkt: lørdag d. 17. marts 2018 kl. 09:30 - lørdag d. 17. marts 2018 kl. 16:30
Registrering slutter lørdag d. 17. marts 2018 kl. 09:29

Indre Lederskab og Pausens Kraft

Hvordan bevarer vi nærværet til os selv og andre i livets bevægelse?

At ”være nær” med os selv og andre kræver, at vi lærer at lytte oprigtigt – bevæger os ud af vante og begrænsende automat-tankegange og overbevisninger om rigtigt og forkert.

Når livet suser derud af, glemmer vi ofte at stoppe op. Hvad er det for usynlige dræn, der gør, at vi ikke altid har den energi til rådighed, vi gerne vil have?

Lever vi i overensstemmelse med det, der er virkelig vigtigt for os? Hvordan mærker vi, at vi er ”på rette vej”?

Indre Lederskab handler om, at vi opdager, at vi har en mulighed for at tage ansvar for ledelsen af vores liv – og hvordan det, at lede sig selv fra hjertet har en afsmittende effekt på de mennesker, vi er sammen med i både private og arbejdsmæssige sammenhænge.

På denne inspirationsdag vil vi lege med at bevæge os nærværende i det indre sætte vores værdier under lup og opdage pausens kraft.
Små undervisnings-sessioner om nærvær og det vi kan få øje på, der forhindrer os i at være tilstede i nuet. Vi har altid et valg.

Vi vil lave små meditationer og øvelser, der giver sindet og kroppen mulighed for at afspænde, mærke grænser, følge intuition og bare være.

Kom i afslappet tøj og medbring skriveredskaber, åbent sind og åbent hjerte.

 

Lotte er optaget af, hvordan vi på enkle måder kan bringe VÆREN ind i vores hverdag.
Hun er inspireret af: Mentalisering, mindfulness, meditation, familieopstilling, watsu, non-duality og livets levede erfaringer.

"Indre Lederskab og Pausens Kraft" er en enkelt stående Inspirationsdag, som er en smagsprøve på et retreat som Mikael Kyneb og Lotte Dalager laver sammen i efteråret 2018.

Dagen er non-profit og al overskud går til børn og unge, der benytter sig af TUBA

Læs mere om Lotte Dalager: http://lottedalager.dk/

”Stilhed er det virkeliges sprog”, Sunyata.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 800,00

+ gebyr DKK 9,00