Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Lev mere - Kæmp mindre

Tidspunkt: søndag d. 21. januar 2018 kl. 13:00

Ayurvedisk livsstils workshop v. Maria Juhl

Kunne du tænke dig at lære at LEVE mere og KÆMPE mindre? At trække vejret helt ned i maven, sænke dit stressniveau, mærke din krop, højne din livsenergi og stille ind på din livsvej?

De fleste af os planlægger livet halvt ihjel og er så effektive og resultatorienterede, at vi mister livsgnisten. Vi glemmer, hvad der virkelig får os til at leve og glædes og heri ligger en vigtig nøgle til vores sundhed begravet.

På denne workshop over 3 moduler lærer du gennem ayurvedisk livsstil at øge din livskraft, glæde og vitalitet. Hvert modul har et nyt ayurvedisk tema og du lærer, hvordan du holder de tre doshaer/livsenergier i balance i dig selv - og hvordan du udnytter deres potentiale. Vi kommer omkring emner som mad, motion, døgnrytme, udrensning, seksualitet og meditation. Vi laver også yoga, visualiseringer og skriveøvelser. Der vil være hjemmepraksis efter hver gang i form af blandt andet guidede øvelser og yogaprogram.

Workshoppen er for alle - uanset tidligere kendskab til yoga og ayurveda og uanset form og smidighed.

Underviser er Maria Juhl, som er certificeret indenfor ayurveda og yoga hos Deepak Chopra i USA. Maria har skrevet bogen om ayurvedisk livsstil: Lev mere - Kæmp mindre, der udkommer på Forlaget Aronsen ultimo september 2017.

 

3 MODULER

  1. BEROLIG NERVESYSTEMET & ÅBN FOR INSPIRATION  - VATA DOSHA I BALANCE
  2. KØL DEN INDRE KRIGER & LEV MED PASSION - PITTA DOSHA I BALANCE
  3. RENS UD & GIV PLADS TIL DET LIV, DU DRØMMER OM - KAPHA DOSHA I BALANCE

 

PRAKTISK:
Datoer & Tid:
Søndag den 21. januar kl. 13:00-16:00
Søndag den 4. februar kl. 13:00-16:00
Søndag den 25. februar kl. 13:00-16:00

Pris: 900 kr. for alle tre moduler inkl. te og kaffe.


Medbring egen notesbog, skrivere og tøj til yoga

- hvis der er enkelte moduler, du ikke kan komme til, så modtager du dette modul, som online træning i stedet:)

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 900,00