Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Skab flow m. ayurveda: Lær at synkronisere dit liv

Tidspunkt: søndag d. 4. november 2018 kl. 10:00 - søndag d. 4. november 2018 kl. 13:00

Ayurveda workshop med Maria Juhl

Denne workshop er for alle, både dem, der er nye til ayurveda, og dem, der kender til deres dosha.
Ayurvedisk livsstils ekspert Maria Juhl vil gennem yoga og åndedrætøvelser starte med at guide dig fra hovedet og ned i din krop, hvorfra du skaber en øget kontakt til din indre natur og livsenergi. Derudover underviser Maria dig i, hvordan du bevidst kan ride på naturens energi ved at kommer i flow med de tre livsenergier vata, pitta og kapha, som flukturerer i løbet af døgnet, måneden og året.
Du går fra workshoppen med fornyet indsigt i, hvordan du bliver mere modstandsdygtig og energisk i en travl hverdag og med en invitation til ligeledes at dyrke dine personlige åndehuller.

Om Maria Juhl:
Maria er certificeret inden for holistisk sundhed, yoga og ayurveda, hos Deepak Chopra på Chopra Center University i Californien. Hun har haft sit eget firma siden 2006, hvor hun coacher og underviser firmaer og private inden for sund livsstil. I 2017 udgav hun bogen om ayurvedisk livsstil i Norden, LEV MERE KÆMP MINDRE.


PRAKTISK:
Dato: Søndag den 4. november 2018
Tid: Kl. 10:00-13:00
Pris: 499 kr.

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagere

DKK 499,00

+ gebyr DKK 10,99