Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Velkommen til 26. sæson i Nibe BørneogUngdomsFilmklub, sæson 2019/2020

Velkommen til Nibe BørneogUngdomsFilmklubs site for tilmelding til klubbens medlemsgrupper i sæson 2019/2020 samt andre arrangementer.

Rettelse: Velkomstdag er lørdag 7. september 2019, dvs. første filmdag for Gruppe 1 og 2 (der er desværre fejl i datoen i det trykte program).

Tilmelding til sæson 2019/2020

Klik på knappen [TILMELD MEDLEM(MER)] for at starte tilmeldingen. Du kan tilmelde ét eller flere medlemmer i samme omgang.

NB. Der kan ind i mellem frigives pladser på et hold, der har stået udsolgt, ved at medlemmer flytter til andet hold eller lign. (se også orienteringen nedenfor). Så prøv igen senere, hvis du gerne vil have en plads på et hold, der pt. er udsolgt,

 

Aktuel orientering fra Nibe BørneogUngdomsFilmklub: 
Vi har i år skiftet leverandør og tilmeldingssystem, da det vi før havde, lukkede. Og vi er overbeviste: Det ny system med den hjemmeside, du er på nu, skal nok blive godt! ... Men:
Der har åbenbart nogle 'børnesygdomme', som desværre har ramt nogle af jer! Det er vi meget kede af og kan kun beklage. Vi får løbende kigget på det.
.
En del har været ude for 'dobbelt'-tilmeldinger og -betalinger. De vil selvfølgelig få refunderet de overskydende indbetalinger.
Dette kan samtidigt betyde, at der frigives pladser på hold, der pt. står som udsolgte!
.
Vi skal nok tage os af alle henvendelser. Vi og giver svar direkte til den enkelte efterhånden. Det kan dog godt vare nogle dage, da vi alle også har andre forpligtelser at passe (f.eks. et løn-arbejde) - vi beder om jeres tålmodighed!
På bestyrelsens vegne
Karin Munk, Kontaktperson vedr. tilmelding - Nibe BørneogUngdomsFilmklub

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.