Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Velkommen til 26. sæson i Nibe BørneogUngdomsFilmklub, sæson 2019/2020

Velkommen til Nibe BørneogUngdomsFilmklubs site for tilmelding til klubbens medlemsgrupper i sæson 2019/2020 samt andre arrangementer.

Nibe BørneogUngdomsFilmklubs spilledatoer i sæson 2019/2020 (datoer med forestilling/filmforevisning):

  • lørdag 7. september 2019: Gruppe 1 og Gruppe 2 A, B, C
  • lørdag 28. september 2019: Gruppe 1, Gruppe 2 A, B, C og Gruppe 3
  • lørdag 16. november 2019: Gruppe 1, Gruppe 2 A, B, C og Gruppe 4
  • lørdag 11. januar 2020: Gruppe 1, Gruppe 2 A, B, C og Gruppe 3
  • lørdag 8. februar 2020: Gruppe 1, Gruppe 2 A, B, C og Gruppe 4
  • lørdag 7. marts 2020: Gruppe 1 og Gruppe 2 A, B, C

Tilmelding til sæson 2019/2020

Klik på knappen [TILMELD MEDLEM(MER)] for at starte tilmeldingen. Du kan tilmelde ét eller flere medlemmer i samme omgang.

NB. Der kan ind i mellem frigives pladser på et hold, der har stået udsolgt, ved at medlemmer flytter til andet hold eller lign. (se også orienteringen nedenfor). Så prøv igen senere, hvis du gerne vil have en plads på et hold, der pt. er udsolgt,

Orientering fra Nibe BørneogUngdomsFilmklub: 
Vi har i år skiftet leverandør og tilmeldingssystem, da det vi før havde, lukkede. Og vi er overbeviste: Det ny system med den hjemmeside, du er på nu, skal nok blive godt! ... Desværre har systemskiftet bevirket, at en del har været ude for 'bøvl og pangel' (for at sige det på nordjysk) ved tilmeldingen, og nogle er endt med 'dobbelt'-tilmeldinger og -betalinger. Vi refunderer selvfølgelig de overskydende indbetalinger.
Vi er ved at 'rydde op' .. Da vi alle er frivillige og også har andre forpligtelser (bl.a. et løn-arbejde), kan det dog tage lidt tid - vi beder om jeres tålmodighed!
Ps. Har du fået mail fra mig, at du vil få penge refunderet, vil jeg gerne have mail-svar fra dig, om du har fået pengene retur.
På bestyrelsens vegne
Karin Munk, Kontaktperson vedr. medlemsskab - Nibe BørneogUngdomsFilmklub

Ingen aktive events

Der er ingen aktive events at vise lige nu.