Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

550J Jagtkort til Skjern Enge 2020

Skjern Enge

Køb af jagtkort til Skjern Enge 2020

Naturstyrelsen Blåvandshuk sælger hvert år 30 jagtkort til Skjern Enge. Jagten administreres af Skjern Ådalens Jægersammenslutning som har ansvaret for jagten.

Formålet med at sælge 30 jagtkort til personer som ikke er medlemmer af Skjern Ådalens Jægersammenslutning er, at give jægere fra hele landet lejlighed til at opleve trækjagten på ænder og gæs i Skjern Enge. Det er desuden muligt, at deltage i et antal fællesjagter samt via lodtrækning eventuelt at komme på bukkejagt i Skjern Enge.

Man skal have gyldigt dansk jagttegn for at kunne gå på jagt i Skjern Enge, og for bukkejagtens vedkommende skal man også have bestået den obligatoriske riffelprøve. Begge dele skal kunne fremvises under jagt.

Spørgsmål til jagterne samt salg af jagtkort kan ske til:

  • Peter Nissen, Formand for Skjern Ådalens Jægersammenslutning, tlf. 2526 9007 (skjernaajagt.dk)
  • Mads Bank-Mikkelsen, Naturstyrelsen Blåvandshuk, tlf. 2141 8613

For øvrige vilkår mv. henvises til Naturstyrelsens hjemmeside samt til Skjern Ådalens Jægersammenslutnings hjemmeside, hvor du kan læse nærmere om hvordan jægersammenslutningen administrerer jagten.

Efter køb:

Efter køb af jagtkort til Skjern Enge, vil Naturstyrelsen Blåvandshuk udlevere dine persondata til Skjern Ådalens Jægersammenslutning, som administrerer og tilrettelægger jagterne. Skjern Ådalends Jægersammenslutning vil efterfølgende orientere dig yderligere om jagten.

Der arrangeres terrænbesigtigelse af området for nye og interesserede kortløsere den 15. august 2020 kl. 09.00.

Alle kortlæsere er velkomne. Mødestedet er Laksens Hus , Ånumvej 161b, 6900 Skjern.

Der køres i egne biler. Tilmelding til jagtforeningen på SMS eller tlf. 3033 4252

 

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagelse i jagt

DKK 1.800,00

Venteliste

DKK 0,00