Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Grænser for turisme i natur- og nationalparker

Tidspunkt: torsdag d. 11. november 2021

Hvad skal vi gøre nu, for at sikre en mere bæredygtig turismeudvikling i de danske natur- og nationalparker? Det spørgsmål er blevet stillet i 11 parker, hvor forskere fra Syddansk Universitet har afholdt workshops med det formål at facilitere bæredygtige turismeudviklingsprocesser i parkerne.

Nationalpark Vadehavet, Friluftsrådet og Syddansk Universitet inviterer på baggrund af de gennemførte workshops til et seminar om bæredygtig turismeudvikling i danske natur- og nationalparker.  Vi ønsker at skabe en dag, hvor vi diskuterer bæredygtige turismeudviklingsprocesser, så turismen bliver til at leve af og leve med. Formålet med seminaret er at præsentere resultaterne fra de gennemførte workshops og diskutere, hvad vi kan gøre nu! Hvordan kan turisme bidrage til en bæredygtig udvikling i parkerne

Nationalpark Vadehavet, Friluftsrådet og Syddansk Universitet inviterer på baggrund af de gennemførte workshops til et seminar om bæredygtig turismeudvikling i danske natur- og nationalparker.  Vi ønsker at skabe en dag, hvor vi diskuterer bæredygtige turismeudviklingsprocesser, så turismen bliver til at leve af og leve med. Formålet med seminaret er at præsentere resultaterne fra de gennemførte workshops og diskutere, hvad vi kan gøre nu! Hvordan kan turisme bidrage til en bæredygtig udvikling i parkerne?

Deltagelse

DKK 395,00