Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Finland 2014 - den endelige tilmelding

Tidspunkt: onsdag d. 23. juli 2014 - lørdag d. 2. august 2014 kl. 23:00
16 deltager(e)

Nu er det blevet tid til at betale den 2. og sidste rate for sommerens tur til Finland. Du mangler kun at betale 1.000 kr. for det er heldigvis lykkedes os at få egenbetalingen helt ned på 2.000 kr. 

 

Sommerlejren 2014 for trop- og seniorspejdere i Lystrup Gruppe går til Finland. 

Afrejsedag: 23. juli eller 26. juli

Hjemrejse: 2. august.

I Finland har vi kontakt til en spejdergruppe der holder til I Helsinki. De er en del af det svenske mindretal i Finland. Det betyder at de faktisk er svensk-talende. 

Vi skal bruge de første dage i Helsinki, hvor vi forhåbentlig får mulighed for privat indkvatering hos de lokale spejdere. 

Lørdag drager vi afsted til deres landslejr. Her skal vi være i en uge, hvor vi deltager i deres aktiviteter, helt som vi plejer, når vi selv er på korpslejr eller på spejdernes lejr. Denne lejr er dog ikke så stor. Der forventes 2.000 deltagere, så det er ca. hvad der svarer til vores underlejr på spejdernes lejr. 

Det er lykkedes os at få deltagerprisen ned på 2.000 kr. fordi I har været så effektive på slikvirksomheden - og fordi nogle flinke mennesker hos Sct. Georgs Gilderne og hos Lystrup Sognestøtte har valgt at give os et rigtig flot økonomisk tilskud.  

Vi glæder os til sommeren 2014

DKK 1000 for forhåndstilmelding. Endelig deltagerpris er 2.000 kr.