Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Vandre-weekend med Valde Viking

Tidspunkt: fredag d. 9. september 2016 kl. 18:30
Afmelding mulig frem til fredag d. 2. september 2016 kl. 18:30
36 deltager(e)

OBS! Der er en fejl i tilmelding, så man kan melde sig til at bage kage og boller mange gange. Se venligst bort fra de sidste tre trin, hvor man kan vælge dette.

 

Valde Viking inviterer hermed alle spejdere i Lystrup Gruppe til vandreweekend. 

Nogle skal gå 10 km, andre skal gå 20, 30, 40, 50, 75 eller 100 km. 

Juniorspejdere, Tropspejdere og rovere mødes fredag aften kl. 18.30, hvor dem der skal gå længst tager første del af deres vandretur. De andre spejdere i disse enheder nyder en afslappende fredag aften med bål, leg og hygge på vores base. 

Bævere og Ulve mødes ved spejderhuset lørdag kl. 9 og kører samlet til vikinge-basen. Herfra drager de ud på dagsture af forskellig længde.  

Aftensmaden nydes på basen, hvor nogle søde forældre står klar med lækker med og kram. 

Vi slutter af alle sammen søndag kl. 13 ved Toggerbo og forventer at være retur ved spejderhuset kl.14. 

 

Praktisk info for juniorspejdere og tropspejdere

Tid: fredag d. 9. september kl. 18.30

Sted: Spejderhuset i Lystrup, hvorfra vi kører samlet til Toggerbo

Medbring: almindeligt weekendudstyr til at sove ude samt gode sko, en drikkedunk og et kompas og gerne en lille rygsæk til fx regntøj og drikkedunk på vandreturen. Link til pakkeliste

 

Praktisk info for bævere og ulve

Tid: lørdag d. 10. september kl. 9

Sted: Spejderhuset i Lystrup, hvorfra vi kører samlet til Toggerbo

Medbring: almindeligt weekendudstyr til at sove indendøre samt gode sko og en drikke dunk. Og gerne en lille rygsæk til drikkedunk og regntøj når vi er ude på vandreturen. Link til pakkeliste

 

Sted: vi skal være på Toggerbo Spejdercenter i det skønne Mols Bjerge. Men fortvivl ej når du hører ordet "bjerge", for der findes vandreruter i området uden alt for mange højdemeter.

 

Forældrehjælp: man kan sætte kryds ved at man gerne vil hjælpe lørdag. Det vi har behov for hjælp til er at lave aftensmad lørdag aften. Vi varmer op med en kop kaffe kl. 15.30, hvorefter der skal snittes, hakkes, steges og koges. I må meget gerne blive og overnatte og hjælpe til resten af tiden også. Ellers forventes det at aftensmads-opgaven er færdig ca kl. 20, når køkkenet ligner sig selv igen. 

Bæverne vil også gerne have forældrehjælp på selve vandreturen. 

 

PS: hvis man nu er juniorspejder eller tropspejder og render rundt med knæskader eller andet og derfor ikke kan gå særlig langt. Så fortvivl ej. Der foregår flere ting i løbet af weekenden som I kan være med til....måske I kan få lov til at hjælpe bævere og ulve igennem deres vandretur. Skriv til anne@lystrupgruppe.dk, så finder vi ud af noget.