Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Sommerlejraften 2013

Tidspunkt: tirsdag d. 24. september 2013 kl. 18:00 - tirsdag d. 24. september 2013 kl. 20:00

Hvad mon Bæverne lavede ved Bjørnebo i år? Og gad vide om Ulvene hyggede sig på Stensgården? Mon de mødte juniorspejderne og tropspejderne, dernede eller gemte juniorerne og tropspejderne sig i Houens Oddes tætte skov?

Få svar på de spørgsmål og mange andre til årets sommerlejraften. Vi viser billeder fra enhedernes sommerlejre og fortæller sjove historier om alt det spændende, sjove og udfordrende, vi oplevede.

Vi skal også synge sange og se en sketch eller to, så det bliver næsten som at være tilbage på sommerlejr ved lejrbålet om aftenen! Dog kommer vi ikke til at lugte af røg denne gang :-)

 

Hvornår

Tirsdag den 24. september kl. 18.00 i Spejderhuset. Vi er færdige kl 20.00.

 

Hvem

Både spejdere, forældre og søskende er velkomne! Hvis ens forældre og søskende har travlt, må man også gerne bare komme sig selv :-)

 

Aftensmad

I år byder vi desværre ikke på aftensmad. Lederne har desværre ikke tid til at lave spagetti og kødsovs til 80 personer. I stedet tager hver familie mad med til sig selv og så spiser vi aftensmad sammen.