Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Førstehjælpskursus

Tidspunkt: lørdag d. 4. oktober 2014 - søndag d. 5. oktober 2014 kl. 16:00
14 deltager(e)

Vi har søgt (og fået) penge af Trygfonden til 12-timers førstehjælpskursus i Lystrup Gruppe - HURRA

Det bliver 4+5 oktober, begge dage fra 9.30 til 16. Mon ikke vi så finder på noget fælles aftensmad lørdag for dem der har lyst

Det er en enestående mulighed for at få opfrisket dine førstehjælpskompetencer og lære en masse du kan give videre til spejderne. 

Når kurset er gennemført, får du et bevis der gælder i 3 år - og udover at det er god viden, er det også godt at have på både spejder-CV og det professionelle CV. Derudover skaber det en tryghed for både spejdere, ledere og forældre at de fleste ledere i gruppen har et opdateret førstehjælpskursus. Efter de 3 år, skal man blot på et 3-timers opfølgningskursus, for at få det forlænget i yderligere 3 år. 

Der er plads til 16 personer på kurset. Når man ikke at melde sig til blandt de 16, kan man komme på venteliste, hvis der imod forventning skulle komme afbud.