Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Trykjagt på Løvenholm Gods

Tidspunkt: mandag d. 14. januar 2019 kl. 08:00 - mandag d. 14. januar 2019 kl. 18:00

Trykjagtarrangement på Løvenholm

Det er et helt nyt, at Løvenholm Gods udbyder dagjagter. Jagterne udbydes i forbindelse med en ny strategi for godsets hjortevildtsforvaltning. Målsætningen for jagterne er at de deltagende jægere får en autentisk jagt- og natur oplevelse, i forbindelse med den målrettede forvaltning af den fritstående hjortevildt bestand, som for kronvildtets vedkommende stammer helt tilbage fra den oprindelige kronvildtstamme i Danmark.

 

Program:

kl. 07.30-8.00  Indskrivning, morgenmad og parole

kl. 09.30         1. såt blæses i gang

                          Frokost ved bålet i skoven

kl. 13.30          2. såt blæses i gang

                          Parade, vildtsalg og afslutning

 

Jagten:

Jagten afvikles med to såter på hver 500-600 ha, placering af poster foregår ved lodtrækning, hver skytte trækker et nummer ved indskrivning før jagten. Skytterne placeres strategisk, i skydetårne. Skytterne opdeles i en række nummerede hold, hvert hold har en postanviser, der står for at sætte skytterne på post, og afhente skytterne efter hver såt, således alle deltagere får den bedste anvisning i forhold til jagtens afvikling og sikkerhed. Driverne er opdelt i hold og vil med drivende hunde søge, at holde vildtet i bevægelse i såten. Der vil være schweisshundeførere tilknyttet til kontrol og eftersøgning af eventuelt anskudt vildt.

Der lægges stor vægt på sikkerhed.

 

Parole:

  • Der må frit nedlægges kronkalv, kronhind og spidshjort.
  • Fulskuffel dåhjort må frit nedlægges, samt dåkalv, dåsmaldyr, då og dåspidshjort.
  • Der skydes rå og lam, men ikke råbuk. 
  • Sikavildt kan forekomme og må frit nedlægges.

Der opkræves ikke ekstra for nedlæggelse af eventuelt trofædyr. Du kan downloade hele parolen for dagen ved at klikke på følgende link:

http://www.lovenholm.dk/media/23110/Trykjagt-Loevenholm-Gods_14-01-2019.pdf

Vilkår for deltagelse på dagjagterne på Løvenholm Gods:

  • Dansk jagttegn.
  • Bestået den obligatoriske riffelprøve (der skal stå ”Riffelprøve bestået / Riffeljagt tilladt" + dato” på jagttegnet).

 

Spørgsmål vedr. jagten kan rettes til Vildtforvalter Kristian Stenkjær på mobil 2393 3131 eller på mail: ks@lovenholm.dk

Vi ser frem til, at byde dig velkommen i skoven til dette trykjagtsarrangement.

 

Med jægerhilsen Løvenholm Gods

Del arrangementet på de sociale medier:

Deltagelse i jagt (UDSOLGT)

DKK 5.000,00

+ gebyr DKK 56,00