Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Overnatning: Tors. 20/10 - Fre. 21/10 på Løvenholm

Tidspunkt: torsdag d. 20. oktober 2022 kl. 12:00 - fredag d. 21. oktober 2022 kl. 23:00

Overnatning tors. 20/10 - fre. 21/10 på Løvenholm Gods - Trykjagt d. 21/10-22

Midt i slotsmiljøet ved Løvenholm Slot - og lige ved siden af jagtstuen - findes Løvenholm Gods' gamle Hestestald. Den er blevet gennemgribende renoveret og tilbyder nu et luksiøst og stemningsfuldt logi for de deltagerende jægere på jagten fredag 21/10.

En overnatning i "hestestalden" inden jagten er ideelt hvis du kommer langvejs fra, eller du ønsker en hyggelig aften med jagtkammeraterne i stemningsfulde omgivelser.  

"Hestestalden" tilbyder i alt 16 stk. dobbeltværelser (hvert med 2 x enkeltmands-senge) med eget toilet og bad. Værelserne er fordelt i 4 sektioner, således at 4 værelser deles om et køkken og opholds/stue-faciliteter.

De overnattende jægere er på egen kost torsdag aften og fredag morgen (der serveres dog morgenmad inden selve jagten i jagtstuen.) Der er mulighed for at lave mad, samt opbevare diverse fornødenheder i køkkenet hvor der findes både køl og frys.

Ved booking af ét værelse, købes overnatningsmulighed for op til 2 personer. Det er ikke muligt at købe et enkeltværelse, men jægeren er velkommen til at benytte dobbeltværelset som enkeltværelse. 

I prisen indgår efterfølgende rengøring, håndklæder og sengetøj.

Indkvartering er mulig fra tordag 20/10 i tidsrummet kl.12:00 - 20:00.  

Tjek-ud sker fredag 21/10 efter jagten i tidsrummet kl. 16:00 - 20:00.

Corona-forbehold: Såfremt jagterne ikke kan afholdes lovligt og under hensyntagen til myndighedernes anbefalinger, tilbagebetales det fulde beløb ved en eventuel aflysning.

Dobbeltværelse med 2 x enkeltmand-senge.

 

Fælles køkkenfaciliteter

 

Spørgsmål vedr. jagt og overnatning kan rettes til Vildtforvalter Kristian Stenkjær på mobil 2393 3131 eller på mail: ks@lovenholm.dk

Vi ser frem til, at byde dig velkommen til Løvenholm Gods.

 

Med jægerhilsen Løvenholm Gods