Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Løbefællesskab - RunningWild Lisbjerg

Registrering slutter torsdag d. 13. juni 2019 kl. 18:59

P-plads v. skoven på Elevvej overfor Præsteager

19 deltager(e)

”RunningWild Lisbjerg” en del af Lisbjerg Fritidsliv

 Nyt løbefællesskab i Lisbjerg Fritidsliv!

Kom og vær’ med i det nye løbefælleskab, snør’ løbeskoene, få sved på panden og løb med os i vores skønne omgivelser i Lisbjerg. ALLE kan være med, uanset om du kun har løbet efter bussen eller er vant til at løbe. Formålet er, at det skal være sjovt at løbe og sammen når vi længere!

Vi mødes første gang TORSDAG d. 23/8, hvor Rune fra RunningWild vil komme og sparke os i gang med gode ideer og input til at få den bedste løbeoplevelse.

Vi starter ud med kortere ruter og tilpasser både ruternes længde og tempo efter de fremmødte. Mette og Winnie vil fungere som startløbere og i så vidt muligt omfang planlægge ruterne fra gang til gang – vi modtager dog også gerne indspark fra jer løbere.

Vi mødes hver TORSDAG kl. 19.00 på parkeringspladsen ved Lisbjerg skov på Elevvej lige overfor Præsteager. Det er gratis at være med.

HUSK at tilmelde dig her på siden samt tilmelde dig vores Facebook-gruppe ”Running Wild Lisbjerg – En del af Lisbjerg Fritidsliv”:

https://www.facebook.com/groups/1706185862821857/ - Her vil vi dele alt info omkring løbefællesskabet og hver uge give jer en påmindelse om ugens løb.

 

Del arrangementet på de sociale medier:

0 kr.