Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Yoga

Registrering slutter torsdag d. 25. april 2019 kl. 16:59

Netværksskolen

22 deltager(e)

Med baggrund i Hatha Yoga vil vi arbejde med klassiske yogastillinger, eventuelt bundet sammen i blide sammenhængende flow og suppleret med lange blide stræk fra Yin Yoga.  Yoga giver blandt andet bedre kropsbevidsthed, styrke, balance, smidighed og ro. Der bliver masser af tid til at lande i din krop, arbejde med de enkelte stillinger og mærke nærvær. Åndedræts-øvelser og meditation vil også forekomme. Hver klasse afsluttes med en afspænding. 

Holdet er for alle, begyndere som øvede. Undervisningen vil variere og være venligt udfordrende. Det vigtigste er at du lytter til din egen krop under din praksis.

Medbring et tæppe og en yogamåtte

Emese er uddannet ved Arhanta Yoga Ashram, Holland, en 200 timers basis yogalæreuddannelse, i sommeren 2018, og et 50 timers yin yoga kursus. Hun har dyrket yoga i 5 år og har en del undervisningserfaring i Hatha Yoga.

Info
Starter 10/1
Pris: 625 kr. for 12 gange
Sted: Netværksskolen 
Tidspunkt: torsdage kl. 17.30 - 19.00

625 kr.