Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Musikundervisning

Registrering slutter søndag d. 21. april 2019
54 deltager(e)

Undervises i 25 min., 12 gange -  1525 kr  

Guitar (bas, ukulele)  
Emil Overmark Jensen
Mandag  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Lisbjergskole - Musiklokalet

Emil er 22 år gammel, og har gået på MGK Midtvest med rytmisk el-guitar som hovedfag i 3 år. Han har flere års erfaring med både solo- og holdundervisning fra ungdomsskoler. Han bor nu i Århus C, og søger optagelse på Det Jyske Musikkonservatorium.

Emil underviser i både akustisk og el-guitar fra helt begynder niveau, og op til MGK forberedelse. Der vil i undervisningen bl.a. indgå:

  • Grundlæggende fingerstilling og teknik
  • Basal nodelæsning
  • Improvisation
  • Basale akkorder
  • Udvidede akkorder
  • Elevens egne interesser for musik

Udover guitar underviser Emil også i bas og ukulele.

Emil underviser i de fleste genrer, men spiller selv mest rock/blues og soul. Emil tager altid udgangspunkt i elevens ønsker. Ingen elever er ens og derfor skal alle elever heller ikke passes ind under den samme undervisningsplan. Er målet at kunne spille 4 akkorder til et lejrbål, så er det det vi sigter efter. Er målet at blive optaget på MGK, så skal Emil nok hjælpe med at skubbe eleven i den rigtige retning.


Klaver
Søren Bang Rasmussen
tlf: 42 64 88 91 Mail:  soeren.bang.rasmussen@gmail.com
Tirsdag  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Sted: Lisbjergskole - Musiklokalet

Vil du gerne lære at spille klaver? Har du en drøm om at kunne sætte dig hen til et hvilket som helst klaver, og så bare spille? Det kan du komme til hvis du tilmelder dig til klaverundervisning hos mig! Alle niveauer og aldre er velkommende! Så længe du har lysten og du synes det kunne være sjovt.   

Min undervisning kan både være traditionel, med noder, teknik og andre generelle færdigheder. Men den kan også være legende og eksperimenterende, hvor man i stedet ser klaveret som en åben lejeplads med tonsvis af muligheder. Jeg lytter til hvad DU har lyst til og så tager vi den derfra.   Jeg selv er 24 år gammel og går på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus med klaver som hovedinstrument. Har selv spillet og modtaget undervisning i mange år og undervist i 3 år, så jeg ved hvad der skal til. 


Sang 
Johanne Helene Mohr
tlf: 28493698   mail: johanne-helene@hotmail.com
Mandag  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Lisbjergskole - Musiklokalet

Mit navn er Johanne og jeg er 25 år. Jeg tilbyder sangundervisning for begyndere og øvede. I min hverdag læser jeg musikvidenskab på Aarhus Universitet hvor jeg har erfaring i korledelse og sangpædagogik, samt praksis erfaring fra vokalgrupper og diverse bands.  Jeg har sunget i 15 år og modtaget sangundervisning lige så længe, og jeg elsker at synge genre som jazz, pop, soul, funk m.m.  

I Min undervisning tager vi udgangspunkt i din personlige stemme, dine sangvalg og ønsker til programmet, alt imens jeg suplere med idéer og satekniske øvelser m.m. Alle ligegyldigt niveau og kompetencer er velkommen 


Trommer
Søren Kronsgaard Detlefsen
tlf:  50902211 mail:  soren_detlefsen@hotmail.com.
mandag og torsdage  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Lisbjergskole - Musiklokalet

Mit navn er Søren, jeg er 26 år og har en kandidatuddannelse i Musikvidenskab. Jeg har spillet slagtøj siden jeg var helt lille og spillet trommer i omtrent 12 år. Jeg har op til flere års erfaring med privatundervisning i både trommer, bas, klaver, guitar og sammenspil, og har selv modtaget undervisning i trommer gennem mange år.

Hos mig er der fokus på: Groove & rytme, Nodelære & teori, Teknik og at spille til musik

Jeg tager altid udgangspunkt i den enkelte elevs niveau og ønsker, så undervisningen passer bedst muligt.

Sammenspil - Nyt  (AFLYST)

Dato: Lørdag den 16 marts 2019 kl. 10 - 13  Pris: 200 kr  

Kom og vær med til en dag i musikkens tegn, hvor sammenspillet mellem instrumenterne er i fokus. At spille på sit instrument er fedt, men at spille med andre er endnu federe! Temaet for denne sammenspils dag er Kim Larsens sange.  Vi spiller først sangene i små bands og til sidst samles vi alle og spiller i et storband som en afsluttende koncert. Alle instrumenter er velkomne. 

kontakt evt. din underviser for nærmere info om dagen. 

Meld dig til nu før det er for sent!


Retningslinjer vedrørende undervisningen
Udmelding af undervisningsdatoer
Underviser skal som udgangspunkt oplyse alle datoer ved første eller 2. undervisningsgang til elever, for at skabe transcendent.

Elev fravær
Hvis eleven er fraværende (ligegyldig hvilken undskyldning) skal undervisningen ikke erstattes.

Underviser fravær
Hvis underviser er nødt til at aflyse eller kommer for sent, skal der umiddelbart efter findes en ny dato, som kan være erstatning af den tabte undervisningsgang.

1525 kr.