Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Musikundervisning - klaver og guitar fyldt op

Registrering slutter søndag d. 21. april 2019
26 deltager(e)

Undervises i 25 min., 12 gange -  1525 kr  

Vi kan tilbyde

Guitar  - alt udsolgt (bas, ukulele)  
Jakob.Frøkjær-jensen@post.au.dk
Tlf: 51 18 25 04 Mail: jakob.froekjaer-jensen@post.au.dk.
Mandag  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Lisbjergskole - Musiklokalet

Hej! Mit navn er Jakob, og jeg er 25 år.
Jeg tilbyder guitar-, bas- og ukuleleundervisning for begyndere og øvede. 
I min hverdag går jeg på Musikvidenskab på Aarhus Universitet.
Jeg spiller pt. selv i et band, hvor jeg fungerer som guitarist. Vi er som regel ude at spille koncerter en gang om måneden. 
Jeg har førhen arbejdet som musiklærer på Sydvestjyllands Efterskole, hvor jeg har undervist i guitar, sammenspil og musikteori. Jeg har derudover flere års erfaring med privat-undervisning i guitar. 
Jeg er en venlig og tålmodig fyr, som beskæftiger sig med musik lige fra pop/rock til jazz.
Undervisningen kommer til at være stille og rolig, hvor eleven selv har mulighed for at byde ind med numre, som han/hun ønsker at lære. Man behøver ikke at have nogen erfaring med at spille et instrument for at tilmelde sig undervisningen. 

Man kan efter aftale med mig låne enten en guitar, bas eller ukulele til undervisningen, hvis man ikke selv har en. Jeg er også behjælpelig med at finde et instrument at købe, hvis der skulle være behov for det.   

Smid endelig en besked, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker at spille på et helt fjerde strengeinstrument – så kan vi tage en snak om det.

Klaver - alt udsolgt

Søren Bang Rasmussen
tlf: 42 64 88 91 Mail:  soeren.bang.rasmussen@gmail.com
Tirsdag  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Sted: Lisbjergskole - Musiklokalet

Vil du gerne lære at spille klaver? Har du en drøm om at kunne spille som de store stjerner eller stifte bekendtskab med nogle af de gamle klassiske stjerner som Mozart, Bach eller Beethoven? Så har du nu muligheden for at få undervisning af en ung og engageret musiksjæl, der brænder for at spille og for at give glæden ved at kunne spille klaver videre, til nysgerrige børn og unge. Både nybegyndere og øvede.

Jeg selv er 21 år og går på en musikkonservatorie-forberedende uddannelse, MGK, og har spillet rytmisk klaver i 11 år. Jeg har bred erfaring med klaverundervisning, og glæder mig til at høre fra netop dig derude, der har en blomstrende pianist i maven.

Sang 

Johanne Helene Mohr
tlf: 28493698   mail: johanne-helene@hotmail.com
Mandag  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Lisbjergskole - Musiklokalet

Mit navn er Johanne og jeg er 25 år. Jeg tilbyder sangundervisning for begyndere og øvede. I min hverdag læser jeg musikvidenskab på Aarhus Universitet hvor jeg har erfaring i korledelse og sangpædagogik, samt praksis erfaring fra vokalgrupper og diverse bands.  Jeg har sunget i 15 år og modtaget sangundervisning lige så længe, og jeg elsker at synge genre som jazz, pop, soul, funk m.m.  

I Min undervisning tager vi udgangspunkt i din personlige stemme, dine sangvalg og ønsker til programmet, alt imens jeg suplere med idéer og satekniske øvelser m.m. Alle ligegyldigt niveau og kompetencer er velkommen

Trommer
Søren Kronsgaard Detlefsen
tlf:  50902211 mail:  soren_detlefsen@hotmail.com.
Torsdage  (nærmere fastsat undervisningstid følger efter tilmelding)
Lisbjergskole - Musiklokalet

Mit navn er Søren Kronsgaard Detlefsen, 24 år gammel og jeg er pt. igang med kandidatuddannelsen i musikvidenskab - har netop færdiggjort 8. semester på Aarhus Universitet. Jeg har en bachelorgrad i musikvidenskab med tilvalg i engelsk og jeg har ét års erfaring med privatundervisning i henholdsvis trommer, bas og sammenspil. Det drejede sig dengang om børn i 8-13års alderen.

Selv er jeg trommeslager gennem snart 10 år og har modtaget undervisning på musikskoler i en del år, så er bekendt med undervisningsvilkårene. 

 

1525 kr.