Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

Bliv bruger af Kom og Dans Danmarks medlemssystem

Opret dig som bruger af Kom og Dans Danmark medlemssystem

For at man kan tilmelde sig arrangementer hos Kom og Dans Danmark, skal man være oprettet som bruger af vores medlemsystem.

Du opretter du dig som bruger her.

Det er kun nødvendigt at gøre dette en enkelt gang. Ved alle efterfølgende tilmeldinger bruges kun mail adr. og telefonnr.

Bemærk venligst.

At oprette sig som bruger er ikke medlemsskab af Kom og Dans Danmark. Medlemsskab opnås kun ved tilmelding til et dansekursus i en af vores mange lokalforeninger.

Når du har gennemført oprettelsen som bruger, vil der gå et par minutter før alle data er ført over i vores medlemssystem. Du vil modtage en email når dette er sket. 

Vi registrerer kun navn, adr., alder, mail adr, telefon nr., samt lokalafdeling, som man tilknyttes. Alle data kan af brugerne ændres via link på vores hjemmeside. 

Bemærk

Oprettelse som bruger i Kom og Dans Danmarks medlemssystem

Her opretter du dig som bruger af medlemssystemet. Det er kun nødvendigt at gøre dette en enkelt gang.

Bemærk venligst

Når du har gennemført oprettelsen vil der gå et par minutter før end at alle data er ført over i medlemssystemet. Du vil modtage en email når dette er sket.