Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Læs mere

PL/PA forår 2023 - Marselis Missionen

Tidspunkt: fredag d. 17. marts 2023 kl. 19:00 - søndag d. 19. marts 2023 kl. 11:30
23 deltager(e)

KUN FOR SPEJDERE FRA 5. KLASSETRIN OG OP!

Der bliver brug for alle de raske spejdere, der kan opdrives, når det længe ventede PL/PA kursus vender tilbage - denne gang i en helt anderledes form. Den hemmelige organisation VFD har nemlig observeret foruroligende tegn på en forestående invasion fra rummet - der må og skal afværges i tide! Så kom med på en vild (sjov), lærerig, krævende og 125% overraskende weekend, der samtidig giver dig træning i, hvordan du får din egen patrulje til at fungere som en velsmurt maskine.

Det handler om patruljeledelse. Det handler om samarbejde. Det handler om den fedeste weekend på denne side af Andromeda-galaksen! Sandheden er derude - og VFD har brug for dig!

Undervejs vil du møde spejdere på din egen alder og arbejde sammen i forskellige faglige moduler (se mere herunder), og deltage i lejrbål, natløb og endnu flere gakkede indslag over weekenden. 

Det er den helt perfekte måde at snuse til kurser inden Roland-kurserne eller en chance for at udfordre dig selv (modul 3). 

I weekenden vil du være inddelt i en patrulje på et modul (alt efter klassetrin), hvor mange af aktiviteterne vil foregå. Vi har alle base på Hummelmosen, så der vil også være tid til at se dem hjemmefra, selvom de er på et andet modul. 

Vi sammensætter patruljerne, så du kommer sammen med mindst een anden fra din egen gruppe - så husk at minde dine spejderkammerater om at melde sig til! 

Prisen er 450 kr

Modul 1 (5.-6. klasse): Jorden er truet af en invasionsstyrke fra rummet - og tiden er knap! Ormehullet i rum-tiden skal lukkes inden, og det er kun dig og din patrulje, der kan klare opgaven! Kom på vanvittig mission med din patrulje, hvor i sammen skal løse mulige og umulige udfordringer for at nå jeres mål inden vi skal hjem søndag. Vi har fokus på at samarbejde indenfor en fantasiramme og lære hinanden at kende. 

Modul 2 (7.-8. klasse): 

Hvordan arbejder man bedst sammen og udnytter hinandens styrker til at få de fedeste oplevelser? Lær lidt om hvordan vi arbejder i spejderregi, hvordan man får de fedeste ideer og prøv det hele af sammen med din nye patrulje, fordi man lærer allerbedst ved selv at prøve.

Modul 3 (9. klasse + spejdere som har været på Roland 2):
Hiv en weekend ud af kalenderen og mød nye spejdervenner og få en chance for at udfordre dine spejderskills på en ny måde. Programmet er hæsblæsende og vi kan garantere at i får trænet jeres planlægningsevner og får luftet liggeunderlaget mens i har en fest.

Så skynd dig at melde dig til! Der er 24 pladser på Modul 1, 18 pladser på Modul 2, og 12 på Modul 1 - så vent ikke for længe!

PS) Hvis du tilmelder dig vil dit navn fremgå offentligt på deltagerlisten her på siden. Hvis du ikke ønsker dette, skal du henvende dig direkte til din leder, og altså ikke tilmelde dig via denne side.

Modul

DKK 0,00

Navn på tilmeldte

Agnes Dahlgren Mortensen

Amalie litrup

Anine Anastasia Bolvig carter

Carla Maria Wimberley Böttger

Elina Richter Andersen

Elliott K.B. Dyring

Ida Gadegaard

Jacob Hvid Christensen

Josefine Marie Vinberg Thorup

Kasper Lykke Lolck

Kay Jasmin Mongsab Hagge

Laura Blæsbjerg

Liv B. Pedersen

Lucas Crone Morbech

Maria Kirkfeldt

Nicklas Westh Nedergaard

Pil Høgh Lykke

Rasmus Ølgaard Kristensen

Sigfred Værum

Storm munk Blichfeldt valentin

Thor kuntz

Tilde Marie Nørgård Kristensen

Toma Storgaard