Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Pølsemageri kursus 05. februar 2022

Tidspunkt: lørdag d. 5. februar 2022 kl. 08:30 - lørdag d. 5. februar 2022 kl. 15:00
Registrering slutter torsdag d. 3. februar 2022
Pølsemageri kursus

Dagen starter med kaffe og rundstykker fra kl. 08.30

Kursusstart med teori kl. 09. Om grundlæggende pølsemageri, hygiejne, grundprincipper i brug af krydderier og saltning af kød og pølser.

Derefter opdeles kursisterne i hold, der arbejder sammen om udleverede opskrifter og kød til formålet.

Du lærer at fremstille Grill pølser om formidagen.

Ved 12. tiden er frokosten spisning af egne fremstillede pølser.

Efter frokost lærer du hvordan man fremstiller løgpølse og Spegepølser i forskellige tarme.

Hvordan de modnes og hvordan de ryges.

Du lærer hvordan man snører en rullepølse, og får opskrifter til do.

Du får også indblik i grundprincipper for saltning og rygning af kød, vildtkød i særdeleshed.

Ved dagens slutning, deles de fremstillede produkter på holdene.

Kurset inkluderer de færdige produkter, dem får du med hjem og øl, vand, kaffe og morgenbrød og frokost bestående af egne fremstillede pølser..

Tag også en balje og poser med til de fremstillede varer.

Kurset foregår i skolekøkkenet på Tved skole ved Svendborg.

Underviser: Knud Vest, meget erfaren slagter med over 50 års erfaring i opskæring pølseproduktion og madlavning, med grill som speciale.

Knud er også erfaren Jæger, det Knud ikke ved om vildt og tilberedning er ikke værd at vide.

Assistent Claus Lauritsen og Per Serve.. ( sørger for praktiske opgaver som forplejning og drikkevarer)

Pris inkl. kød og undervisningsmaterialer, øl eller vand og kaffe.

Max, 16 deltagere på kurset. I arbejder i grupper af 4 personer.

Pris 1200,- kr inkl. andel i fremstillede produkter.

Del arrangementet på de sociale medier: