Du bruger en browser, som ikke understøttes fuldt ud. Det betyder, at designet på siden nogen steder ikke ser korrekt ud eller i værste fald ikke virker. Opdaterer du din browser, vil siden se korrekt ud.

Indmeldelse

Registrering slutter onsdag d. 1. januar 2020 kl. 23:58

Medlemskab af Kulturinstituttet koster 310 kr. om året (210 kr for studerende, pensionister og medlemmer af foreningen Società Dante Alighieri).
Som medlem får man tilsendt et medlemskort, som har et års gyldighed.

Hvis man er tilmeldt Kulturinstituttets nyhedsbrev, vil man i løbet af året modtage invitationer til alle Instituttets arrangementer. Der er fri entré til egne arrangementer i det Italienske Kulturinstituts lokaler. (Der gøres dog opmærksom på at Instituttets lokaler kan udlejes til private eller til foreninger. I så fald kan entré mod betaling forekomme.)

Kortet giver også mulighed for reducerede entrépriser ved nogle af de kulturelle arrangementer, som det Italienske Kulturinstitut organiserer i samarbejde med danske institutioner såsom teatre, museer, gallerier, o.s.v.

Som noget nyt lanceres et samarbejde med restauranter og fødevarebutikker, hvor medlemmer af Det Italienske Kulturinstitut har mulighed for at opnå rabat ved fremvisning af gyldigt medlemskort. 

Medlemskabet giver yderligere mulighed for at låne fra Instituttets bibliotek (1 måneds lån)

Vi glæder os til at inviterer dig til mange spændende arrangementer og have dig som medlem af Det Italienske Kulturinstitut.